Find vej: Tårnvej 151, 2610 Rødovre | 1 time gratis parkering foran klinikken

Vil du i kontakt med os? Ring 36 70 32 66

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en gennemsigtig bøjle, der på skånsom vis regulerer dine tænder, så skævheder og strittende tænder udlignes. Invisalign er en nærmest usynlig måde at rette tænder på, som fungerer ved, at du benytter en gennemsigtig tandskinne hver dag, der hjælper dine tænder ind i den ønskede position. Invisalign beskrives og forklares bedst som en usynlig bøjle, du bruger mellem 6-18 måneder afhængigt af dit behov for tandregulering.

Hvordan foregår behandlingen?

Du får en behandlingsplan inden start af behandlingen med Invisalign, som bliver lavet specielt til dig på baggrund af grundige undersøgelser af dine tænder. Dette gøres med en avanceret 3D computer-billedbehandlingsteknologi. Når dette er gjort, specialdesignes og fremstilles en række gennemsigtige skinner, som passer til dine tænder, så tænderne under behandlingsforløbet kan rykke sig lidt ad gangen.

Hvordan fungerer invisalign?

Invisalign behandlingen foregår med hjælp af en serie af usynlige bøjler, som du får udleveret i forbindelse med din behandlingsplan. Rødovre Tandlægerne anbefaler, at du har bøjlen på i minimum 20-22 timer i døgnet. Invisalign bøjlen rykker langsomt og kontrolleret tænderne til den ønskede position, fordi du løbende i behandlingsforløbet udskifter din Invisalign bøjle. Det er derfor bestemte tænder, der rykker sig. Alt dette bliver planlagt i konsultationsfasen, hvor der laves en behandlingsplan til dig.

Du kan læse mere om invisalign behandling her

Kan man se bøjlen?

Tandreguleringen foregår med en såkaldt usynlig bøjle, der er lavet af plastik, og derfor kan man næsten ikke se den. Med en usynlig bøjle undgår du meget af ubehaget og usikkerheden ved at have en normal metalbøjle, bedre kendt som ”togskinner”. Invisalign er en diskret metode til at foretage en tandregulering af dine tænder.

Hvordan kommer jeg i gang med invisalign behandling?

Er du interesseret i at høre mere om tandregulering med Invisalign, er du velkommen til at kontakte Rødovre Tandlægerne. Vi kan aftale nærmere om en indledende konsultation, hvor du kan få foretaget de nødvendige undersøgelser, inden du får din behandlingsplan.

Rødovre Tandlægerne

Tårnvej 151
2610 Rødovre

T: 36 70 32 66
E: info@taarnvej55.dk

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 18:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 16:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:30
 • Fredag
  08:00 - 15:00

Telefontider

 • Mandag – Torsdag
  08:00 - 16:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

1 time gratis parkering foran klinikken

×

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk