Find vej: Tårnvej 151, 2610 Rødovre | 1 time gratis parkering foran klinikken

Vil du i kontakt med os? Ring 36 70 32 66

Bideskinne hos apotek eller tandlæge?

Vågner du ofte med hovedpine og/eller smerter i kæben? Det kan være et tegn på, at du skærer tænder om natten. Det slider voldsomt på tænderne at skære tænder. Derfor er det en god idé at anskaffe sig en bideskinne, hvis man skærer tænder. Men skal den være fra apoteket eller  tandlægen?

Hvad er en bideskinne?

At skære tænder kan gå ud over dine tænders sundhed, hvis ikke problemet afhjælpes hurtigt. Dette kan gøres med en bideskinne. Inden du går i seng, placerer du bideskinnen på tænderne og sover med den hele natten. Skinnen hjælper dine tyggemuskler og kæbeled med at slappe af, så der ikke opstår ubehagelige spændinger, der kan føre til ømhed og hovedpine. Desuden hjælper skinnen med at beskytte tænderne mod slid.
Andre symptomer på, at man skærer tænder er isninger i tænderne som følge af slid, spændinger i nakken og en følelse af ikke at være veludhvilet om morgenen. Det har altså en betydelig negativ effekt på både dine tænders sundhed og dit generelle velvære at skære tænder. Du kan forvente en bedring allerede efter få ugers behandling med bideskinnen, og behandlingen er skånsom og nem.

Valg af bideskinne

Det er vigtigt, at dine tænder ikke tager permanent skade af din tandskæren. Derfor er det væsentligt, at du bruger en bideskinne, der er bygget specielt til dine tænder. Man kan få såkaldte universalbideskinner på apoteker, men de er ikke individuelt designet. Og som du nok ved, er ingen tandsæt ens. Bideskinnen fra apoteket er ikke tilpasset dit tandsæt, og dermed er der risiko for, at der ikke opnås et godt resultat. I værste tilfælde kan det forværre dine tænders tilstand. Derfor anbefaler vi, at du får lavet din bideskinne hos os, så vi løbende holder øje med, at den har den ønskede virkning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for at få en bideskinne? Tøv ikke med at kontakte os – så finder vi den bedste løsning for dig og dine tænder.

Læs Rødovre Tandlægernes anmeldelser på Google

Rødovre Tandlægerne har 5,0 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.

Rødovre Tandlægerne

Tårnvej 151
2610 Rødovre

T: 36 70 32 66
E: info@taarnvej55.dk

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 18:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 16:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:30
 • Fredag
  08:00 - 15:00

Telefontider

 • Mandag – Torsdag
  08:00 - 16:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

1 time gratis parkering foran klinikken

×

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk