Find vej: Tårnvej 151, 2610 Rødovre | 1 time gratis parkering foran klinikken

Vil du i kontakt med os? Ring 36 70 32 66

Hvad må man spise efter tandblegning?

Tænderne er ikke helt hvide fra naturens side, men nogle gange kan de være så misfarvede, at man ikke har lyst til at smile. Gule tænder kan give indtrykket af dårlig hygiejne, selvom det ikke altid er tilfældet. Hvis du er træt af dine misfarvninger, kan du få foretaget en tandblegning hos Rødovre Tandlægerne, så du kan få dit smil tilbage.

Hvorfor bliver tænderne misfarvede?

Der er flere forhold, der kan være med til at misfarve dine tænder. Med alderen bliver tænderne naturligt mere gullige, hvilket er helt normalt. Samtidig kan tænderne blive misfarvede, hvis man f.eks. drikker meget rødvin, kaffe eller te. Rygning er selvfølgelig også en stor synder, og misfarver faktisk tænderne mere end, når man drikker kaffe, te eller rødvin.
Efter en tandblegning er tænderne modtagelige over for farvestoffer, da disse kan sætte sig i tandemaljen. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvad man indtager af drikke- og fødevarer efter tandblegningen.

Hvad må jeg drikke og spise efter tandblegning?

Der er visse forholdsregler, som er gode at følge efter en tandblegning. En hovedregel er, at man skal spise ”hvidt” i ca. 48 timer efter behandlingen. Dette dækker f.eks. over farveløse fødevarer som kylling, ris og pasta, der ikke farver tænderne.
Undgå derfor helst føde- og drikkevarer med kraftige farver, som f.eks. rødbeder, mad med karry, rødvin og kaffe. Vi fraråder samtidig kraftigt at ryge i op til 24 timer efter blegningen. Tændernes normale tilstand er genoprettet efter et par døgn, og her kan du spise og drikke, som du plejer – dog er det selvfølgelig en fordel at holde igen med de drikke- og fødevarer, der misfarver tænderne.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Læs Rødovre Tandlægernes anmeldelser på Google

Rødovre Tandlægerne har 5,0 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.

Rødovre Tandlægerne

Tårnvej 151
2610 Rødovre

T: 36 70 32 66
E: info@taarnvej55.dk

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 18:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 16:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:30
 • Fredag
  08:00 - 15:00

Telefontider

 • Mandag – Torsdag
  08:00 - 16:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

1 time gratis parkering foran klinikken

×

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk