Find vej: Tårnvej 151, 2610 Rødovre | 1 time gratis parkering foran klinikken

Vil du i kontakt med os? Ring 36 70 32 66

Er du bange for tandlægen?

Frygter du tandlægestolen så meget, at du udskyder eller helst undgår tandlægebesøget? Der kan være mange årsager til at udskyde et tandlægebesøg, men en hyppig årsag er lidelsen tandlægeskræk. Det er meget almindeligt at være bange for at gå til tandlægen – og er man villig til at forsøge, kan den i langt de fleste tilfælde afhjælpes.

Hvorfor er jeg bange for at gå til tandlæge?

Det kan ske for alle at opleve frygt – og her er tandlægeskræk ingen undtagelse. Der kan være mange grunde til, at frygt viser sig. Tandlægeskræk er typisk opstået tidligt i livet som følge af en mindre behagelig oplevelse i forbindelse med et tandlægebesøg. Frygten kan dog også være kommet til senere – uanset årsag kan der være frygt forbundet med tandlægens behandling eller tandlægebesøget generelt.

Tal med tandlægen om din frygt

Hvis du undgår at tage til tandlægen, kan det være et første skridt på vejen at erkende din frygt og tage kontakt til en tandlæge. Tandlægeskræk er hos mange et tabu, men her hos Rødovre Tandlægerne sætter vi pris på at høre, hvordan du har det, så vi kan informere dig grundigt om behandlingen både før, under og efter og skabe en god oplevelse. I det hele taget kan tandlægen bedre tage hensyn til dig og dine behov, når du sætter ord på din frygt.

En åben dialog mellem patient og tandlæge kan som oftest få tandlægeskræk til at aftage i løbet af få konsultationer.

Skal vi hjælpe dig med din tandlægeskræk?

Hos Rødovre Tandlægerne er det vigtigt for os, at du har tillid til det, vi laver. Vi tager din tandlægeskræk alvorligt og lytter gerne til dine bekymringer. Hvis du betror dig til os, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at gøre situationen tryg for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, og så tager vi sammen et skridt ad gangen.

Læs Rødovre Tandlægernes anmeldelser på Google

Rødovre Tandlægerne har 5,0 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.

Rødovre Tandlægerne

Tårnvej 151
2610 Rødovre

T: 36 70 32 66
E: info@taarnvej55.dk

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 18:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 16:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:30
 • Fredag
  08:00 - 15:00

Telefontider

 • Mandag – Torsdag
  08:00 - 16:00
 • Fredag
  08:00 - 14:00

1 time gratis parkering foran klinikken

×

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk