Bideskinne hos apotek eller tandlæge?

Kontakt os for en
uforpligtende samtale →

  Bideskinne hos apotek
  eller tandlæge?

  Vågner du ofte med hovedpine og/eller smerter i kæben? Det kan være et tegn på, at du skærer tænder om natten. Det slider voldsomt på tænderne at skære tænder. Derfor er det en god idé at anskaffe sig en bideskinne, hvis man skærer tænder. Men skal den være fra apoteket eller tandlægen?

  Hvad er en bideskinne?

  At skære tænder kan gå ud over dine tænders sundhed, hvis ikke problemet afhjælpes hurtigt. Dette kan gøres med en bideskinne. Inden du går i seng, placerer du bideskinnen på tænderne og sover med den hele natten. Skinnen hjælper dine tyggemuskler og kæbeled med at slappe af, så der ikke opstår ubehagelige spændinger, der kan føre til ømhed og hovedpine. Desuden hjælper skinnen med at beskytte tænderne mod slid. Andre symptomer på, at man skærer tænder er isninger i tænderne som følge af slid, spændinger i nakken og en følelse af ikke at være veludhvilet om morgenen. Det har altså en betydelig negativ effekt på både dine tænders sundhed og dit generelle velvære at skære tænder. Du kan forvente en bedring allerede efter få ugers behandling med bideskinnen, og behandlingen er skånsom og nem.

  Valg af bideskinne

  Det er vigtigt, at dine tænder ikke tager permanent skade af din tandskæren. Derfor er det væsentligt, at du bruger en bideskinne, der er bygget specielt til dine tænder. Man kan få såkaldte universalbideskinner på apoteker, men de er ikke individuelt designet. Og som du nok ved, er ingen tandsæt ens. Bideskinnen fra apoteket er ikke tilpasset dit tandsæt, og dermed er der risiko for, at der ikke opnås et godt resultat. I værste tilfælde kan det forværre dine tænders tilstand. Derfor anbefaler vi, at du får lavet din bideskinne hos os, så vi løbende holder øje med, at den har den ønskede virkning.
  1
  Års erfaring
  1
  Søde medarbejdere
  1 %
  Tilfredshedsgaranti

  I tvivl eller har spørgsmål

  Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for at få en bideskinne? Tøv ikke med at kontakte os
  – så finder vi den bedste løsning for dig og dine tænder.

  Læs Rødovre Tandlægernes anmeldelser på Google

  Rødovre Tandlægerne har 5,0 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.
  Thomas Gosvig
  Thomas Gosvig
  1 år siden
  Læs mere
  Vesile Cetinkaya
  Vesile Cetinkaya
  1 år siden
  Læs mere
  Den bedste tandlæge
  Sascha Skydsgaard 1 review
  Sascha Skydsgaard 1 review
  2 år siden
  Læs mere
  Rigtig god behandling og er super glad for mit resultat med invisalign!
  Angelita Lopez
  Angelita Lopez
  2 år siden
  Læs mere
  Jeg kom for sent for min aftalt, men jeg blevet modtag med et smil. De er meget professionelle. Lars er meget flink
  Martin Flor Rosendal
  Martin Flor Rosendal
  2 år siden
  Læs mere
  Fantastisk god behandling - intet mindre 😊👍
  Lenore Rosendal
  Lenore Rosendal
  2 år siden
  Læs mere
  Kan helt klart anbefale Rødovre Tandlægerne! Dygtige og søde folk som gør en ekstra indsats for klienterne. Jeg er SÅ glad for de resultater jeg har fået med invisalign!
  Kjeld Andersen
  Kjeld Andersen
  1 år siden
  Læs mere
  Super søde og dygtige 👍😜👌har haft Mette i flere årtider og Lars i et par år. De er simpelthen bare nogle rigtig gode tandlæger 👍😜👌
  Susanne Skovgaard Jensen
  Susanne Skovgaard Jensen
  6 måneder siden
  Læs mere
  Hvis du søger en ny tandlæge, så kan Rødovre Tandlægerne varmt anbefales! 😊Her møder man det sødeste og dygtigste team. Jeg trådte gennem døren som ny patient for et år siden, med tænder der trængte til kærlig behandling. Operativ fjernelse af visdomstand, rodbehandling, krone og plastfyldninger - det hele klarede tandlæge Lars Paulsen og teamet til perfektion. Jeg har altid følt mig 100% tryg under alle behandlinger og aldrig mærket nogen form for smerte. Farvel til tandlægeskræk 😊 Efter Invisalign-behandling og tandblegning har jeg nu fået det fineste smil. Kæmpe tak til Rødovre Tandlægerne!
  Tidligere
  Næste

  Vi lægger vægt på individuel rådgivning og behandling

  Tandlægeklinik i hjertet af Rødovre

  Du finder klinikken på Tårnvej 151, 2610 Rødovre