Er du bange for tandlægen?

Kontakt os for en
uforpligtende samtale →

Er du bange for
tandlægen?

Frygter du tandlægestolen så meget, at du udskyder eller helst undgår tandlægebesøget? Der kan være mange årsager til at udskyde et tandlægebesøg, men en hyppig årsag er lidelsen tandlægeskræk.

Det er meget almindeligt at være bange for at gå til tandlægen – og er man villig til at forsøge, kan den i langt de fleste tilfælde afhjælpes.

Hvorfor er jeg bange for at gå til tandlæge?

Det kan ske for alle at opleve frygt – og her er tandlægeskræk ingen undtagelse. Der kan være mange grunde til, at frygt viser sig. Tandlægeskræk er typisk opstået tidligt i livet som følge af en mindre behagelig oplevelse i forbindelse med et tandlægebesøg.

Frygten kan dog også være kommet til senere – uanset årsag kan der være frygt forbundet med tandlægens behandling eller tandlægebesøget generelt.

Tal med tandlægen om din frygt

Hvis du undgår at tage til tandlægen, kan det være et første skridt på vejen at erkende din frygt og tage kontakt til en tandlæge.

Tandlægeskræk er hos mange et tabu, men her hos Rødovre Tandlægerne sætter vi pris på at høre, hvordan du har det, så vi kan informere dig grundigt om behandlingen både før, under og efter og skabe en god oplevelse. I det hele taget kan tandlægen bedre tage hensyn til dig og dine behov, når du sætter ord på din frygt.

En åben dialog mellem patient og tandlæge kan som oftest få tandlægeskræk til at aftage i løbet af få konsultationer.

1
Års erfaring
1
Søde medarbejdere
1 %
Tilfredshedsgaranti

Skal vi hjælpe dig med din tandlægeskræk?

Hos Rødovre Tandlægerne er det vigtigt for os, at du har tillid til det, vi laver. Vi tager din tandlægeskræk alvorligt og lytter gerne til dine bekymringer. Hvis du betror dig til os, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at gøre situationen tryg for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, og så tager vi sammen et skridt ad gangen.

Læs Rødovre Tandlægernes anmeldelser på Google

Rødovre Tandlægerne har 5,0 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.
Thomas Gosvig
Thomas Gosvig
1 år siden
Læs mere
Vesile Cetinkaya
Vesile Cetinkaya
1 år siden
Læs mere
Den bedste tandlæge
Sascha Skydsgaard 1 review
Sascha Skydsgaard 1 review
2 år siden
Læs mere
Rigtig god behandling og er super glad for mit resultat med invisalign!
Angelita Lopez
Angelita Lopez
2 år siden
Læs mere
Jeg kom for sent for min aftalt, men jeg blevet modtag med et smil. De er meget professionelle. Lars er meget flink
Martin Flor Rosendal
Martin Flor Rosendal
2 år siden
Læs mere
Fantastisk god behandling - intet mindre 😊👍
Lenore Rosendal
Lenore Rosendal
2 år siden
Læs mere
Kan helt klart anbefale Rødovre Tandlægerne! Dygtige og søde folk som gør en ekstra indsats for klienterne. Jeg er SÅ glad for de resultater jeg har fået med invisalign!
Kjeld Andersen
Kjeld Andersen
1 år siden
Læs mere
Super søde og dygtige 👍😜👌har haft Mette i flere årtider og Lars i et par år. De er simpelthen bare nogle rigtig gode tandlæger 👍😜👌
Susanne Skovgaard Jensen
Susanne Skovgaard Jensen
6 måneder siden
Læs mere
Hvis du søger en ny tandlæge, så kan Rødovre Tandlægerne varmt anbefales! 😊Her møder man det sødeste og dygtigste team. Jeg trådte gennem døren som ny patient for et år siden, med tænder der trængte til kærlig behandling. Operativ fjernelse af visdomstand, rodbehandling, krone og plastfyldninger - det hele klarede tandlæge Lars Paulsen og teamet til perfektion. Jeg har altid følt mig 100% tryg under alle behandlinger og aldrig mærket nogen form for smerte. Farvel til tandlægeskræk 😊 Efter Invisalign-behandling og tandblegning har jeg nu fået det fineste smil. Kæmpe tak til Rødovre Tandlægerne!
Tidligere
Næste

Vi lægger vægt på individuel rådgivning og behandling

Tandlægeklinik i hjertet af Rødovre

Du finder klinikken på Tårnvej 151, 2610 Rødovre