Fordele ved tandregulering
med usynlig bøjle

Kontakt os for en
uforpligtende samtale →

  Fordele ved tandregulering
  med usynlig bøjle

  Der er mange fordele ved få en tandregulering med den usynlige bøjle, der er bedre kendt som Invisalign.
  For det første er behandlingen smertefri, og du vil derfor ikke opleve ubehag ved at gå med tandskinnen. Derudover er Invisalign kendt for sit diskrete udseende og kaldes den usynlige bøjle. Du slipper på den måde for at bruge den velkendte metalbøjle i munden, som kan være ret generende og skæmme udseendet. Den usynlige og aftagelige bøjle er fremstillet specielt til dine tænder, så den er behagelig at have på og ikke generer dig i din dagligdag.

  Nem og smertefri tandregulering

  Tandregulering med Invisalign er en udbredt og anerkendt behandlingsform, da den er smertefri, og fordi du som patient kan leve et normalt liv uden at skulle bekymre dig om kosmetiske gener. Bøjlen er nem at tage ud, så du kan nyde den mad, du elsker uden begrænsninger. Du vil altså ikke være begrænset af ”togskinner” i munden. Behandlingsplanen for tandregulering med en usynlig bøjle udarbejdes med stor præcision, så du vil ikke opleve ubehag i forbindelse med tandreguleringen med invisalign, fordi du får udleveret en serie af skinner, som nænsomt retter dine tænder, indtil de er i den ønskede position.

  Opnå et godt resultat

  Tandregulering med den usynlige bøjle retter skæve tænder effektivt og giver et flot resultat. Bøjlen er udviklet således, at du selv styrer og udskifter bøjlen løbende i behandlingsforløbet, derfor har du som patient en stor frihed i forbindelse med tandreguleringsbehandlingen. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du bærer bøjlen mere eller mindre hele tiden, gerne 20-22 timer i døgnet.
  1
  Års erfaring
  1
  Søde medarbejdere
  1 %
  Tilfredshedsgaranti

  3 fordele ved tandregulering
  med usynlig bøjle

  Læs Rødovre Tandlægernes anmeldelser på Google

  Rødovre Tandlægerne har 5,0 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.
  Thomas Gosvig
  Thomas Gosvig
  1 år siden
  Læs mere
  Vesile Cetinkaya
  Vesile Cetinkaya
  1 år siden
  Læs mere
  Den bedste tandlæge
  Sascha Skydsgaard 1 review
  Sascha Skydsgaard 1 review
  2 år siden
  Læs mere
  Rigtig god behandling og er super glad for mit resultat med invisalign!
  Angelita Lopez
  Angelita Lopez
  2 år siden
  Læs mere
  Jeg kom for sent for min aftalt, men jeg blevet modtag med et smil. De er meget professionelle. Lars er meget flink
  Martin Flor Rosendal
  Martin Flor Rosendal
  2 år siden
  Læs mere
  Fantastisk god behandling - intet mindre 😊👍
  Lenore Rosendal
  Lenore Rosendal
  2 år siden
  Læs mere
  Kan helt klart anbefale Rødovre Tandlægerne! Dygtige og søde folk som gør en ekstra indsats for klienterne. Jeg er SÅ glad for de resultater jeg har fået med invisalign!
  Kjeld Andersen
  Kjeld Andersen
  1 år siden
  Læs mere
  Super søde og dygtige 👍😜👌har haft Mette i flere årtider og Lars i et par år. De er simpelthen bare nogle rigtig gode tandlæger 👍😜👌
  Susanne Skovgaard Jensen
  Susanne Skovgaard Jensen
  6 måneder siden
  Læs mere
  Hvis du søger en ny tandlæge, så kan Rødovre Tandlægerne varmt anbefales! 😊Her møder man det sødeste og dygtigste team. Jeg trådte gennem døren som ny patient for et år siden, med tænder der trængte til kærlig behandling. Operativ fjernelse af visdomstand, rodbehandling, krone og plastfyldninger - det hele klarede tandlæge Lars Paulsen og teamet til perfektion. Jeg har altid følt mig 100% tryg under alle behandlinger og aldrig mærket nogen form for smerte. Farvel til tandlægeskræk 😊 Efter Invisalign-behandling og tandblegning har jeg nu fået det fineste smil. Kæmpe tak til Rødovre Tandlægerne!
  Tidligere
  Næste

  Vi lægger vægt på individuel rådgivning og behandling

  Tandlægeklinik i hjertet af Rødovre

  Du finder klinikken på Tårnvej 151, 2610 Rødovre