Invisalign – hvor lang tid varer behandlingen?

Kontakt os for en
uforpligtende samtale →

  Invisalign

  – hvor lang tid varer behandlingen?

  Føler du, at dine tænder er skæve – og går det dig på? Så kan en Invisalign behandling være det rette for dig. Her kan du lære mere om og danne dig et overblik over varigheden af en potentiel behandling – og behandlingen i det hele taget.

  Hvad består en Invisalign behandling af?

  Et behandlingsforløb med Invisalign bliver tilpasset den enkelte patient, og derfor varierer det, hvor længe en behandling varer. Som udgangspunkt kan du dog gå ud fra, at det samlede forløb vil strække sig over 6-18 måneder – alt afhængigt af reguleringens omfang.

  Størstedelen af behandlingsforløbet kommer til at foregå hjemme hos dig selv, da du får udleveret en serie af specialfremstillede Invisalign bøjler, som du skal anvende, som det står beskrevet i behandlingsplanen – som oftest skal bøjletypen skiftes hver 14. dag. Du skal gå med bøjlen hver dag, og for den fulde effekt anbefales det, at du har bøjlen på sammenlagt 20-22 timer dagligt.

  Gennem forløbet skal du gå til kontrol hos tandlægen cirka hver 8. uge, så tandlægen kan kontrollere effekten af din behandling, og så du kan få dit nye sæt af bøjler med hjem.

  Fordele ved at vælge Invisalign

  En af fordelene ved at vælge en behandling med Invisalign er, at der efter første konsultation bliver fremstillet en 3D-animationsvideo, der med afsæt i undersøgelsen af dine tænder kan vise dig det kommende behandlingsforløb, herunder dets omfang og varighed samt det forventede resultat.

  En anden fordel er det diskrete udseende, som Invisalign bøjlen har. Bøjlen er fremstillet i klar plast og fremstår usynlig i forhold til den klassiske metalbøjle. Bøjlen er fremstillet til dine tænder for en skånsom behandling uden ubehag.

  1
  Års erfaring
  1
  Søde medarbejdere
  1 %
  Tilfredshedsgaranti

  Hvad gør jeg, hvis jeg overvejer
  en Invisalign behandling?

  Du kan kontakte os hos Rødovre Tandlægerne, hvis du ønsker at høre mere om Invisalign eller tandregulering generelt.
  Til en indledende konsultation kan du høre mere om dine muligheder for behandling og høre mere om det forventede resultat.

  Læs Rødovre Tandlægernes anmeldelser på Google

  Rødovre Tandlægerne har 5,0 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.
  Thomas Gosvig
  Thomas Gosvig
  1 år siden
  Læs mere
  Vesile Cetinkaya
  Vesile Cetinkaya
  1 år siden
  Læs mere
  Den bedste tandlæge
  Sascha Skydsgaard 1 review
  Sascha Skydsgaard 1 review
  2 år siden
  Læs mere
  Rigtig god behandling og er super glad for mit resultat med invisalign!
  Angelita Lopez
  Angelita Lopez
  2 år siden
  Læs mere
  Jeg kom for sent for min aftalt, men jeg blevet modtag med et smil. De er meget professionelle. Lars er meget flink
  Martin Flor Rosendal
  Martin Flor Rosendal
  2 år siden
  Læs mere
  Fantastisk god behandling - intet mindre 😊👍
  Lenore Rosendal
  Lenore Rosendal
  2 år siden
  Læs mere
  Kan helt klart anbefale Rødovre Tandlægerne! Dygtige og søde folk som gør en ekstra indsats for klienterne. Jeg er SÅ glad for de resultater jeg har fået med invisalign!
  Kjeld Andersen
  Kjeld Andersen
  1 år siden
  Læs mere
  Super søde og dygtige 👍😜👌har haft Mette i flere årtider og Lars i et par år. De er simpelthen bare nogle rigtig gode tandlæger 👍😜👌
  Susanne Skovgaard Jensen
  Susanne Skovgaard Jensen
  6 måneder siden
  Læs mere
  Hvis du søger en ny tandlæge, så kan Rødovre Tandlægerne varmt anbefales! 😊Her møder man det sødeste og dygtigste team. Jeg trådte gennem døren som ny patient for et år siden, med tænder der trængte til kærlig behandling. Operativ fjernelse af visdomstand, rodbehandling, krone og plastfyldninger - det hele klarede tandlæge Lars Paulsen og teamet til perfektion. Jeg har altid følt mig 100% tryg under alle behandlinger og aldrig mærket nogen form for smerte. Farvel til tandlægeskræk 😊 Efter Invisalign-behandling og tandblegning har jeg nu fået det fineste smil. Kæmpe tak til Rødovre Tandlægerne!
  Tidligere
  Næste

  Vi lægger vægt på individuel rådgivning og behandling

  Tandlægeklinik i hjertet af Rødovre

  Du finder klinikken på Tårnvej 151, 2610 Rødovre