Tandimplantater Rødovre

Kontakt os for et tilbud
på Implantater →

Søger du en tandklinik, som tilbyder tandkirurgi i København, Rødovre eller de omkringliggende områder?

Vi har stor erfaring med tandimplantater hos Rødovre Tandlægerne. Så hvis du leder efter en klinik med kompetencer til at lave tandimplantater i Rødovre, er vi det rette valg. Klinikken ligger på Tårnvej 151 i Rødovre, og vi tager imod patienter med behov for tandkirurgi fra hele København og omegn.

Tandimplantater i Rødovre
– forundersøgelse

Et tandimplantat er en kunstig tandrod af titanium, som vi skruer fast i kæbeknoglen ved en operation.

Det lyder måske voldsomt, men i kraft af vores erfaring med tandimplantater hos Rødovre Tandlægerne, er du garanteret en skånsom og kvalitetsbevidst behandling, når du vælger os som din udbyder af tandkirurgi i Københavnsområdet. Indgrebet udføres altid under lokalbedøvelse, og en behandling med tandimplantater hos Rødovre Tandlægerne, vil derfor være ganske smertefri.

Forud for en behandling med tandimplantater hos Rødovre Tandlægerne, vil vi foretage en række omhyggelige undersøgelser, hvor vi undersøger tilstanden på dine tænder og dit tandkød – og ikke mindst din kæbeknogle, da det er den, der er fundamentet for dit implantat. I samme ombæring tager vi røntgenbilleder af din mund for at kunne planlægge behandlingen bedre.

Første del af implantatbehandlingen

Læs mere >>

Første del af implantatbehandlingen

Når forundersøgelsen er veloverstået, følger selve behandlingen med tandimplantater i klinikken i Rødovre. Her lægger vi et lille snit i dit tandkød, som vi derefter løfter til side. Efterfølgende borer vi et skruehul ned til kæbeknoglen, som vi skruer selve implantatet fast i.
Til sidst syr vi tandkødet sammen.

Nu skal implantatet vokse sammen med dit kæbeben. Det tager alt mellem 6 uger og 10 måneder afhængigt af indgrebets omfang og tilstanden på din kæbe.

Cementering af den
permanente restaurering

Læs mere >>

Cementering af den
permanente restaurering

Når implantatet er integreret i knoglen, vender du tilbage til klinikken. Her skruer vi et mellemstykke – et såkaldt abutment – fast i implantatet og forsyner det med en krone ved en mindre operation. Herefter skal tandkødet hele igen.

Det tager som regel en måneds tid. Når såret er helet, cementerer vi den endelige restaurering på abutmentet. Dit forløb med tandkirurgi i vores klinik ved København er nu nået til vejs ende.
KVALITET I BEHANDLINGERNE

Effektiv tandkirurgi
ved København

En implantatbehandling er en effektiv og holdbar løsning, som forbedrer livskvaliteten væsentligt.

Når du får udført behandling med tandimplantater hos Rødovre Tandlægerne, er du i de bedste hænder, og vi vil gøre vores yderste for at imødekomme dine forventninger, når du besøger os med behov for tandkirurgi i København, Rødovre og omegn.

Lars og Mette - Mød holdet - Rødovretandlægerne

Lars Paulsen & Mette Langhoff

Vi lægger vægt på individuel rådgivning og behandling

Tandlægeklinik i hjertet af Rødovre

Du finder klinikken på Tårnvej 151, 2610 Rødovre