Få Fjernet Visdomstænder i Rødovre

Oplever du smerter fra dine visdomstænder? Det kan være en god idé at få dem fjernet hos en tandlæge i Rødovre. Visdomstænder kan ofte forårsage smerte og ubehag, især hvis de vokser skævt eller påvirker de omkringliggende tænder. En tandlæge i Rødovre kan vurdere din situation og anbefale den bedste behandling for dig.

At få fjernet visdomstænder kan forbedre din mundhygiejne og reducere risikoen for fremtidige tandproblemer.

HAR DU SMERTER I DINE VISDOMSTÆNDER?

Smerter i visdomstænderne kan være et tegn på, at de er påvirket eller vokser forkert. Det kan føre til infektioner, hævelse og ubehag i munden.

Ved at konsultere en tandlæge kan du få en professionel vurdering og finde ud af, om fjernelse er nødvendig for at lindre smerterne.

HVORDAN FJERNER TANDLÆGEN VISDOMSTANDEN?

Fjernelse af visdomstænder udføres typisk under lokalbedøvelse. Tandlægen laver et lille snit i tandkødet for at få adgang til tanden, hvorefter den forsigtigt fjernes.

Proceduren tager normalt kort tid, og tandlægen sørger for, at du er komfortabel gennem hele processen.

GØR DET ONDT AT FÅ FJERNET VISDOMSTANDEN?

Selve proceduren er smertefri takket være bedøvelsen. Efter operationen kan der dog være noget ubehag og hævelse, som kan behandles med smertestillende medicin og ispakker.

Din tandlæge vil give dig detaljerede instruktioner om efterpleje for at minimere ubehag og fremme hurtig heling.

HVAD KOSTER DET AT FÅ FJERNET SINE VISDOMSTÆNDER?

Prisen for at få fjernet visdomstænder varierer afhængigt af kompleksiteten af proceduren og tandlægen. Det er en god idé at kontakte din tandlæge i Rødovre for en nøjagtig prisvurdering baseret på dine specifikke behov.

Nogle forsikringer dækker en del af omkostningerne, så det kan være værd at undersøge dine forsikringsmuligheder.

Udfyld formularen og Bliv kontaktet

Tandeftersyn

Hos os behandler vi andre, som vi selv vil behandles. Uanset din situation, skal du føle dig tryg ved at komme hos os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Når du bestiller tid hos os, kan du trygt fortælle os om din tandlægeskræk, på den måde kan vi sammen arbejde med at vende frygten.

Tandplejerens 3 bedste råd:

  1. Undgå syreholdige drikkevarer.
  2. Husk tandtråd.
  3. Børst dine tænder 2 gange dagligt med fluorholdig tandpasta.

Om Rødovre Tandlægerne

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje. 

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5
Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Har du spørgsmål?