Tandlægeskræk

Kontakt os for at få hjælp
til din tandlægeskræk →

  Vores filosofi er: Behandel andre, som du selv vil behandles. Det er ikke vores opgave at overskride jeres grænser. Vi ønsker at skabe de gode trygge rammer.

  Tilhører du den gruppe af folk, som frygter tandlægebesøg, eller blot tanken om at skulle ringe og bestille tid hos tandlægen? Hos os tager vi den bekymring alvorligt, vi vil meget gerne hjælpe dig, vi vil gerne have at du ikke skal have den frygt.

  Vi lægger vægt på individuel rådgivning og behandling

  DER ER NOGLE ENKELTE TING, SOM DU SKAL VIDE VI TÆNKER OVER NÅR DU KOMMER HOS OS

  Vi ved at tandlægeskræk er virkeligt

  Lars og Mette - Mød holdet - Rødovretandlægerne

  Lars Paulsen & Mette Langhoff

  Behandl andre, som
  du selv vil behandles

  Det kan være svært at lægge sig i tandlægestolen, når man lider af tandlægeskræk. Vi kender selv alt til tandlægeskræk, og behandler derfor andre i en lignende situation, som vi selv ville behandles.
  Vi vil arbejde på at du får en god oplevelse og vi vil selv få en god oplevelse. Husk vi blev tandlæger for at få lov til at hjælpe folk, med deres tand problemer og ikke være dømmende. Ring til os og oplys os om din frygt og vi vil tage den alvorligt. Enkelte gange kan det være en fordel at man får noget beroligende før du kommer. I så tilfælde laver vi en recept og informerer om mulighederne.

  Tandlægeklinik midt i Rødovre

  Du finder klinikken på Tårnvej 151, 2610 Rødorve