Tandlægeskræk

Vores filosofi er: Behandel andre, som du selv vil behandles. Det er ikke vores opgave at overskride jeres grænser. Vi ønsker at skabe de gode trygge rammer.

Tilhører du den gruppe af folk, som frygter tandlægebesøg, eller blot tanken om at skulle ringe og bestille tid hos tandlægen? Hos os tager vi den bekymring alvorligt, vi vil meget gerne hjælpe dig, vi vil gerne have at du ikke skal have den frygt.

Det kan være svært at lægge sig i tandlægestolen, når man lider af tandlægeskræk. Vi kender selv alt til tandlægeskræk, og behandler derfor andre i en lignende situation, som vi selv ville behandles. 

Behandl andre, som du selv vil behandles

Vi vil arbejde på at du får en god oplevelse og vi vil selv få en god oplevelse. Husk vi blev tandlæger for at få lov til at hjælpe folk, med deres tand problemer og ikke være dømmende.

Ring til os og oplys os om din frygt og vi vil tage den alvorligt. Enkelte gange kan det være en fordel at man får noget beroligende før du kommer. I så tilfælde laver vi en recept og informerer om mulighederne.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5

Vi ved at tandlægeskræk er virkeligt

Der er nogle enkelte ting, som du skal vide vi tænker over når du kommer hos os.

Om Rødovre Tandlægerne

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje. 

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.

Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Vil du kontaktes?

Har du spørgsmål?