Udvidet paradentosebehandling

Paradentose, som kendes for de løse tænders sygdom. Det skyldes betændelse i tandkødet på grund af bakterie sammensætning.

Lader man tandkødsbetændelsen blive ubehandlet, kan den bredes til kæbeknoglen, som tænderne sidder fast i. Sker det vil kæbeknoglen “forsvinde” omkring tanden og tanden vil blive løs. 

Hvornår skal man have en Udvidet paradentosebehandling?

Det er vigtigt med den rette behandling, og her hos Rødovre Tandlægerne arbejder vi tæt sammen med tandplejer, som har paradentose, som deres speciale. Det er vigtigt at man giver den rette behandling. Vi har en stor, faglig indsigt og erfaring, som giver dig tryghed for, at dine tænder er i så gode hænder som muligt.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen består af en grundig undersøgelse af hele tandsættet med henblik på at konstatere, hvor vi ser, hvor fremskreden paradentosen er på de enkelte tænder. Derefter foretages: 

01.

Rensning

Fjernelse af tandsten og bakteriebelægninger på tandkronen samt på rodoverfladen i de fordybede lommer.

02.

Pudsning

Pudsning af tænder og fyldninger for at fjerne overskud, hvor bakterierne kan sætte sig fast. 

03.

Grundig tandrensning

Ny, grundig tandrensning i de fordybede lommer. 

04.

Bakteriebelægninger

Vi viser, hvor bakteriebelægningerne især findes på dine tænder og hvorledes de bedst fjernes ved den rigtige mundhygiejne. Vi fortæller hvilke hjælpemidler, der er bedst egnede i netop deres tilfælde (kan være første led i behandlingen). 

05.

Kontrol

Efter en kontrol fase, kan der evt. blive behov for på særligt angrebne tænder, at foretage en operation. Her vil man fjerne det syge tandkød mekanisk. Det vil gøre det bedre at renholde og holde dine tænder. 

06.

Er du i tvivl?

I tvivl om du skal have foretaget en udvidet paradentosebehandling? Har du dybe tandkøds lommer er det nødvendigt med udvidet paradentosebehandling – Kontakt os i dag.

Om Rødovre Tandlægerne

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje. 

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.

Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Vil du kontaktes?

Har du spørgsmål?