Tandretning med moderne metoder

Der kan være forskellige årsager til at få lavet en tandreguleringsbehandling. Det kan skyldes kosmetiske årsager, hvor du ikke føler dig tilfreds med dit tandsæt, eller helt andre årsager som gør, at du vil have ændret din tandstilling. 

Hos Rødovre Tandlægerne tilbyder vi tandretning med Invisalign, som er en moderne metode, hvor du skal bruge en usynlig bøjle med minimalt besvær, der over en periode på 6 til 18 måneder retter dine tænder flot op.

Tandretning med Invisalign er et individuelt forløb som skræddersys efter dit behov. En særlig fordel ved Invisalign er, at du allerede ved opstart på forløbet vil få et overblik over varigheden samt en vurdering af det forventede resultat for din tandregulering. Du behøver blot at bære bøjlen 20-22 timer i døgnet og glæde dig over, at dine tænder effektivt bliver skubbet ind i den ønskede position.

Mange års erfaring med tandretning

Hos Rødovre Tandlægerne har vi mange års erfaring med tandretning med Invisalign, som er en gennemsigtig og meget diskret bøjle, der kan tages af ved behov. Vi har specialiseret os i tandregulering, og lægger meget vægt på, at du får god rådgivning og en positiv oplevelse ved et besøg hos os. Så du kan trygt vælge os som din foretrukne tandlæge, hvis du ønsker at få lavet en tandretning. 

Det er aldrig for sent at få lavet en tandretning. Hvis du ønsker at få rettet din tandstilling, vil vi gerne invitere dig ind i klinikken, så vi i fællesskab kan sammensætte en unik behandlingsplan for dig.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5

Om Rødovre Tandlægerne

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje. 

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.

Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Vil du kontaktes?

Har du spørgsmål?