Om os

Hos os er vi 3 kompetente, professionelle samt dygtige tandlæger, som hver især sørger for, at du føler dig i trygge hænder og går herfra med en positiv oplevelse. Vi lægger stor vægt på, at du får en smertefri, professionel samt positiv oplevelse, når du besøger vores hyggelige klinik i Rødovre. Ydermere så er vi medlem af Tandlægeforeningen, så du ved at du er i trygge hænder.

Vi lægger vægt på

vores medarbejdere

Lars Paulsen

Tandlæge

Jeg er ejer af klinikken og har i nogle år undervist på Tandlægeskolen i København, på afdelingen for kroner, broer og proteser. I forbindelse med mit arbejde som tandlæge, nyder jeg at se et godt resultat, som gør mine patienter glade og giver dem øget livskvalitet. Jeg har været på mange kurser i ind- og udland. At kunne kombinere mange års erfaring inden for implantater og kirurgi med kosmetisk tandpleje gør mig glad, specielt når patienten også er tilfreds. 

Salah Ahmad

Tandlæge

Dia Christensen

Tandlæge

Jonathan Leit

Tandplejer

Balen Omar

Tandplejer

Jannie Bue Bøj

Klinikassistent

Vickie malthe

Klinikassistent

Fie Rasmussen

Klinikassistent

Rozerin Korkmaz

Klinikassistentelev
Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Har du spørgsmål?