Tilskud

Hos Rødovre Tandlægerne arbejder vi i overensstemmelse med den aftale, der foreligger mellem Dansk Tandlægeforening og sygesikringen.

Langt de fleste behandlinger er omfattet af denne aftale. Tilskuddet fra sygesikringen fratrækkes automatisk på regningen, og bliver udspecificeret herpå.

Tilskud gennem sygeforsikringen danmark

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, er der yderligere mulighed for at få tilskud. Hvilke behandlinger, der giver ret til tilskud og hvor meget, kan du læse mere om på Sygeforsikring Danmarks hjemmeside.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark skal du blot meddele det i receptionen, så bliver dine oplysninger automatisk sendt videre til Sygeforsikring Danmark. Og du vil efterfølgende få refunderet en del af din regning derfra. 

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5

Tilskud

Alle børn kan uden for skolernes åbningstider gratis få behandlet akutte problemer på vores klinik. 

Alle 16 og 18 årige har fuld valgfrihed mellem behandling i privat praksis og på kommunal klinik. Behandlingen her på klinikken er gratis, og vi anbefaler kontrolbesøg her, mens det er gratis, for at lette overgangen fra ungdomstandplejen. 

Denne gruppe satser vi meget på at få til at gå regelmæssigt til tandlæge. Derfor er der større tilskud til de regelmæssige undersøgelser til de 18 – 25 årige, så de kan få nogle gode vaner og beholde de resultater, der er opnået i børne- og ungdomstandplejen. 

Langt de fleste går i dag regelmæssigt til tandlæge, og det er også det, vi anbefaler. De undersøgelser, der foretages ud over en gang om året, er billigere, ligesom de kontrolrøntgenbilleder, der optages i forbindelse med regelmæssig tandpleje, får et større tilskud. Det interval den enkelte patient skal gå til kontrol efter, er forskelligt afhængig af, om man tit får huller i tænderne eller har paradentose f. eks. 

Gennem § 17 i pensionsloven kan der søges om hel eller delvis betaling fra Kommunen. Fremgangsmåden er forskellig, afhængig af hvilken kommune, man bor i, og resultatet afhænger af ens personlige forhold. Vi hjælper gerne med ansøgningen. 

Også her er der mulighed for hjælp til behandlingen, men der er dog en lille egenbetaling.Vi hjælper dig gerne med at søge kommunen om tilskud.

Om Rødovre Tandlægerne

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje. 

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.

Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Har du spørgsmål?