Kontakt os for at høre
mere om tilskud →

  Hos Rødovre Tandlægerne arbejder vi i overensstemmelse med den aftale, der foreligger mellem Dansk Tandlægeforening og sygesikringen.

  Langt de fleste behandlinger er omfattet af denne aftale. Tilskuddet fra sygesikringen fratrækkes automatisk på regningen, og bliver udspecificeret herpå.

  Tilskud gennem Sygeforsikringen Danmark

  Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, er der yderligere mulighed for at få tilskud. Hvilke behandlinger, der giver ret til tilskud og hvor meget, kan du læse mere om på Sygeforsikring Danmarks hjemmeside. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark skal du blot meddele det i receptionen, så bliver dine oplysninger automatisk sendt videre til Sygeforsikring Danmark. Og du vil efterfølgende få refunderet en del af din regning derfra.

  Behandlingen af de 0 – 15 årige

  Læs mere >>

  Behandlingen af de 0 – 15 årige

  Alle børn kan uden for skolernes åbningstider gratis få behandlet akutte problemer på vores klinik.

  Behandlingen af de 16 – 18 årige

  Læs mere >>

  Behandlingen af de 16 – 18 årige

  Alle 16 og 18 årige har fuld valgfrihed mellem behandling i privat praksis og på kommunal klinik. Behandlingen her på klinikken er gratis, og vi anbefaler kontrolbesøg her, mens det er gratis, for at lette overgangen fra ungdomstandplejen.

  Behandlingen af de 18 – 25 årige

  Læs mere >>

  Behandlingen af de 18 – 25 årige

  Denne gruppe satser vi meget på at få til at gå regelmæssigt til tandlæge. Derfor er der større tilskud til de regelmæssige undersøgelser til de 18 – 25 årige, så de kan få nogle gode vaner og beholde de resultater, der er opnået i børne- og ungdomstandplejen.

  Behandlingen af de voksne

  Læs mere >>

  Behandlingen af de voksne

  Langt de fleste går i dag regelmæssigt til tandlæge, og det er også det, vi anbefaler. De undersøgelser, der foretages ud over en gang om året, er billigere, ligesom de kontrolrøntgenbilleder, der optages i forbindelse med regelmæssig tandpleje, får et større tilskud. Det interval den enkelte patient skal gå til kontrol efter, er forskelligt afhængig af, om man tit får huller i tænderne eller har paradentose f. eks.

  Pensionister

  Læs mere >>

  Pensionister

  Gennem § 17 i pensionsloven kan der søges om hel eller delvis betaling fra Kommunen. Fremgangsmåden er forskellig, afhængig af hvilken kommune, man bor i, og resultatet afhænger af ens personlige forhold. Vi hjælper gerne med ansøgningen.

  kontanthjælpsmodtagere

  Læs mere >>

  kontanthjælpsmodtagere

  Også her er der mulighed for hjælp til behandlingen, men der er dog en lille egenbetaling.Vi hjælper dig gerne med at søge kommunen om tilskud.
  Vi lægger vægt på individuel rådgivning og behandling

  Tandlægeklinik i hjertet af Rødovre

  Du finder klinikken på Tårnvej 151, 2610 Rødovre