Krone

Leder du efter et godt og sikkert sted at få lavet en krone?
Vi har stor erfaring i at lave tandkroner, hvor kvaliteten og udseendet giver dig det bedste resultat. Vi lægger vægt på at have en høj faglighed såvel som skabe tryghed for dig som patient.

Samtidig sørger vi også for at informere dig grundigt om dine behandlingsmuligheder. Herunder kan du læse om dit behandlingsforløb, hvis du skal have lavet en krone.

Ydermere er vi medlem af Tandlægeforeningen.

Hvordan får du lavet en krone?

Sådan foregår det, når du får lavet en krone hos os, det kræver to besøg: 

01.

Tanden beslibes, så der bliver plads til kronen. 

02.

Vi 3D scanner tænderne, så du slipper for ubehagelige aftryk. Dette sendes elektronisk til vores tekniker. 

03.

Der laves en midlertidig krone. 

04.

Efter ca. en uge er kronen kommet fra teknikeren. Vi prøver kronen på og tjekker højden.  

05.

Kronen cementeres fast. 

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5

Over 25 års erfaring

Vores 25 års erfaring gør, at vi har prøvet det meste op til flere gange. Det bevidner dig som kunde om, at vi har styr på hvad vi laver. 

Vi ved hvor ubehageligt nogle folk syntes det kan være at skulle til tandlægen, så vi bestræber os på at gøre oplevelsen så blid og positiv som mulig for dig.

Derfor vælger vi vores medarbejdere med omhu og vores garanti er at du som kunde bliver 100% tilfreds når vi har ordnet din tandbehandling.

Om Rødovre Tandlægerne

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje. 

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.

Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Vil du kontaktes?

Har du spørgsmål?