Tandeftersyn

Når du får et tandeftersyn hos os, undersøger vi dine tænder, tandkød og mundhule. 

Er der et behandlingsbehov, tager vi en dialog om hvad vi sammen kan gøre for at opretholde den bedst mulige tandsundhed, med dit behov i fokus.

HUSK, at er du mellem 18 og 21 år og født i 2004 eller senere, kan du gå gratis til tandlægen fra juni 2022 – Ring til os for mere information.

Vores priser

  • Tandeftersyn og røntgen til kun 404,00 DKK
  • Du kan samtidig få en tandrensning fra 220,00 DKK

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark koster et tandeftersyn med røntgen kun kr. 260,- og er du mellem 18 og 25 år, er det gratis*.

*Som medlem af en dækningsberettiget gruppe i Sygeforsikring Danmark vælger man selv hvornår man får udbetalt sit tilskud, vi sender automatisk regningen til Sygeforsikring Danmark, når den er betalt hos os og så kommer tilskuddet retur til dig.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5

Tandeftersyn

Hos os behandler vi andre, som vi selv vil behandles. Uanset din situation, skal du føle dig tryg ved at komme hos os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Når du bestiller tid hos os, kan du trygt fortælle os om din tandlægeskræk, på den måde kan vi sammen arbejde med at vende frygten.

Tandplejerens 3 bedste råd:

  1. Undgå syreholdige drikkevarer.
  2. Husk tandtråd.
  3. Børst dine tænder 2 gange dagligt med fluorholdig tandpasta.
Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Vil du kontaktes?

Har du spørgsmål?