Tandblegning

Vi udfører tandblegninger og andre æstetiske behandlinger. Vi laver en individuelt blegeskinne til at du kan blege derhjemme.

Er dine tænder blevet misfarvede? Det kan der være mange årsager til. For eksempel kaffe, te, rødvin, rygning eller måske har du haft en tandskade?

Alderen spiller også en naturlig rolle. Misfarvninger kan vi rette op på her hos Rødovre Tandlægerne, hvor vi tilbyder tandblegning. Så kan du igen komme til at smile frit uden at skulle tænke på, om du vil vise dine tænder frem.

Misfarvede tænder

Er tænderne meget misfarvede, er facader også en oplagt løsning, da de lysner tænderne væsentligt mere, end når man bleger dem. 

Facader er nemlig en tynd skal af porcelæn, som sættes uden på tænderne. Har du brækket et stort hjørne af en fortand, er det ligeledes facader, vi kan løse det med.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5

Om Rødovre Tandlægerne

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje. 

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.

Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Vil du kontaktes?

Har du spørgsmål?