Ny patient

Hos Rødovre Tandlægerne glæder vi os til at byde dig velkommen i vores klinik.

Når du er ny patient ved vi at det godt kan være ubehageligt første gang. Men vi sætter gerne tid af til at snakke om dine forventninger og behov, det gør vi så der ikke opstår misforståelser i forhold til dine fremtidige behandlinger hos os.

Første gang hos Rødovre tandlægerne

Første gang du kommer ind i klinikken, er det vigtigt, at du medbringer dit sygesikringsbevis, og du bedes også oplyse om, hvilken medicin du eventuelt tager, om du har allergier og anden relevant information.

Du kan med fordel give os tilladelse til, at vi må rekvirerer din journal fra din tidligere tandlæge. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for et succesfuldt samarbejde. 

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5

Tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk, eller føler du dig ofte utryg i tandlægestolen? Vores erfarne tandlæger er vant til at tage hensyn og hjælpe dig. 

Vi tager en snak om dine bekymringer, så vi kan være ekstra opmærksomme under din behandling.

Prisoverslag

Hos Rødovre Tandlægerne sætter vi aldrig en behandling eller et forløb i gang uden din tilladelse. Vi oplyser altid om behandlingens karakter, så vi sammen kan blive enige om, hvad der skal prioriteres inden for dine økonomiske rammer.

Ring på telefon 36 70 32 66 eller send en e-mail til info@roedovretand.dk, hvis du ønsker at Rødovre Tandlægerne skal være din nye tandlæge. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Har du spørgsmål?