Ny patient

er du ny patient? Kontakt os for at
høre mere →

  Hos Rødovre Tandlægerne glæder vi os til at byde dig velkommen i vores klinik.

  Når du er ny patient ved vi at det godt kan være ubehageligt første gang- Men vi sætter gerne tid af til at snakke om dine forventninger og behov,  det gør vi så der ikke opstår misforståelser i forhold til dine fremtidige behandlinger hos os.

  Første gang hos
  Rødovre Tandlægerne

  Første gang du kommer ind i klinikken, er det vigtigt, at du medbringer dit sygesikringsbevis, og du bedes også oplyse om, hvilken medicin du eventuelt tager, om du har allergier og anden relevant information.

  Du kan med fordel give os tilladelse til, at vi må rekvirerer din journal fra din tidligere tandlæge. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for et succesfuldt samarbejde.
  Vi lægger vægt på individuel rådgivning og behandling

  Tandlægeskræk

  Lider du af tandlægeskræk, eller føler du dig ofte utryg i tandlægestolen? Vores erfarne tandlæger er vant til at tage hensyn og hjælpe dig. Vi tager en snak om dine bekymringer, så vi kan være ekstra opmærksomme under din behandling.

  Prisoverslag

  Hos Rødovre Tandlægerne sætter vi aldrig en behandling eller et forløb i gang uden din tilladelse. Vi oplyser altid om behandlingens karakter, så vi sammen kan blive enige om, hvad der skal prioriteres inden for dine økonomiske rammer.

  Kontakt

  Ring på telefon 36 70 32 66 eller send en e-mail til info@roedovretand.dk, hvis du ønsker at Rødovre Tandlægerne skal være din nye tandlæge. Vi glæder os til at høre fra dig!
  1
  Års erfaring
  1
  Søde medarbejdere
  1 %
  Tilfredshedsgaranti

  Tandlægeklinik i hjertet af Rødovre

  Du finder klinikken på Tårnvej 151, 2610 Rødovre