Usynlig bøjle

Hos Rødovre Tandlægerne kan du få rettet tænderne med en usynlig bøjle. Vi tilbyder behandling med Invisalign – en diskret skinne, som du selv sætter i og tager ud efter behov.

Vi har den nyeste teknologi inden for tandregulering, og vi kan derfor scanne dine tænder og lave en 3D model med det samme, så du kan få en fornemmelse for behandlingens resultat allerede ved første besøg.

I samarbejde med dig og med udgangspunkt i dit behov og dine tænder sammensætter vi et unikt behandlingsforløb.

Invisalign – den usynlige bøjle
Tandregulering med den usynlige bøjle Invisalign er både skånsomt og effektivt – og ikke mindst diskret, da du slipper for den gammeldags metalbøjle i munden og alle de æstetiske og ubehagelige ulemper, som den medfører.

Fordelene ved Invisalign

Foruden de flotte resultater og det diskrete og næsten usynlige udseende af bøjlen, er fordelene ved Invisalign, at du kan tage den usynlige bøjle ud efter behov. Du kan sagtens drikke med skinnerne i munden, men du kan med fordel tage bøjlen ud, når du spiser. 

Du skal naturligvis også tage bøjlen ud, når du børster tænder, eller hvis du trænger til en pause fra behandlingen. Du bør skylle skinnerne efter måltider og i forbindelse med de daglige tandbørstninger.

Der er desuden minimale fysiske gener ved tandregulering med den usynlige bøjle. Bøjlen er fremstillet til dine tænder for en skånsom behandling uden ubehag.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5

Lige tænder med usynlig bøjle

Vi udleverer en serie af usynlige bøjler til dig, og cirka hver anden uge skifter du til en ny. Undervejs i behandlingen møder du til kontrol på klinikken. Ellers foregår hovedparten af behandlingen hjemme hos dig, eller hvor du ellers befinder dig i din hverdag.

Dermed kan du få lige tænder med usynlig bøjle helt uden besvær, smerter og krævende indgreb. Du behøver blot at bære skinnerne 20-22 timer i døgnet og glæde dig over, at dine tænder effektivt bliver skubbet ind i den ønskede position.

Få et uforpligtende tilbud
Invisalign er et gennemtænkt produkt, som bare virker. Tøv ikke med at ringe og spørge, hvis du ønsker et tilbud på tandregulering med den usynlige bøjle Invisalign – det er helt uforpligtende.

Hvorfor vælge Rødovre Tandlægerne?

Vi er 3 erfarne og dygtige tandlæger, som sørger for, at du føler dig tryg, når du skal til tandlæge, og går herfra med en positiv oplevelse. Vi lægger stor vægt på, at du får en smertefri, professionel samt positiv oplevelse, når du besøger vores hyggelige klinik i Rødovre. 

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje.

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Har du spørgsmål?