Invisalign København

Rødovre Tandlægerne i København har hjulpet mange mennesker, der ikke viser det store smil, på grund af skæve tænder, overbid, underbid, krydsbid, mellemrum mellem tænderne eller skæve tænder i undermunden. Der kan være mange årsager, men fælles for dem er, at de medfører en uvilje mod det at smile. 

Du har måske overvejet at få gjort noget ved din tandstilling, men tror det er komplekst og tidskrævende, og betyder, at du skal fylde munden med metal og togskinner? Det behøver faktisk ikke at være sådan. Du kan nemlig opnå flotte resultater ved tandregulering med Invisalign.

Invisalign behandling i Rødovre ved København

Rødovre Tandlægerne tilbyder tandregulering med Invisalign, som er en usynlig tandbøjle, der stille og roligt retter dine tænder på plads, som du vil have dem. Det der adskiller Invisalign fra andre tandbøjler, er netop, at bøjlen er gennemsigtig. Det gør, at man slet ikke ser den, og det er grunden til, at mange af vores kunder vælger denne løsning. 

Du er altid velkommen i vores klinik i Rødovre ved København, hvis du vil høre mere om dine muligheder for tandretning med Invisalign. Her kan du også se Invisalign tandbøjlen i virkeligheden.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5

Leder du efter en tandlæge tæt på København?

Vores klinik i Rødovre ligger centralt placeret ca. 20 minutters kørsel fra Rådhuspladsen i København. 

Der er gode parkeringsforhold, og som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken.

Vi er beliggende i gåafstand fra Rødovre Centrum, hvor du nemt kommer til med bus. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Hvorfor vælge Rødovre Tandlægerne til din Invisalign behandling

Når du besøger vores klinik i Rødovre ved København, vil vi skræddersy et forløb med udgangspunkt i din aktuelle problemstilling. Vi har stor erfaring med individuel behandling, der sikrer dig et forløb med Invisalign, som passer til dine behov. 

Vi har hjulpet mange danskere med at få deres drømmesmil, og allerede ved første konsultation afgør vi, om Invisalign er den rette metode til at hjælpe med din tandregulering.

Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Har du spørgsmål?