Invisalign behandling - københavn

Kontakt os for et tilbud
på Invisalign behandling i københavn →

  Gør skæve tænder
  dit smil mindre?

  Læs mere >>

  Gør skæve tænder
  dit smil mindre?

  Rødovre Tandklinik i København har hjulpet mange mennesker, der ikke viser det store smil, på grund af skæve tænder, overbid, mellemrum mellem tænderne eller skæve tænder i undermunden. Der kan være mange årsager, men fælles for dem er, at de medfører en uvilje imod det at smile.

  Du har måske overvejet at få gjort noget ved det, men tror det er komplekst og tidskrævende, og betyder, at du skal fylde munden med metal og togskinner? Det behøves faktisk ikke at være sådan.

  Rødovre Tandklinik tilbyder nemlig tandregulering med Invisalign. Invisalign er en gennemsigtig tandbøjle, som stille og roligt retter dine tænder på plads, som du vil have dem. Det der adskiller Invisalign fra andre tandbøjler, er netop, at den er gennemsigtig. Det gør faktisk, at man slet ikke ser den, og det er grunden til, at mange af vores kunder vælger netop denne løsning.

  Du er altid velkommen i vores klinik i Rødovre ved København, hvis du vil høre mere om dine muligheder for tandretning med Invisalign. Her kan du også se Invisalign tandbøjlen i virkeligheden.

  Hvad er Invisalign?

  Invisalign er et anerkendt højteknologisk tandreguleringssystem, som bliver benyttet af mere end 5 millioner mennesker verden over.
  Den store succes skyldes, at den usynlige bøjle både er effektiv og meget diskret.
  Du kan altså effektivt få rettet dine tænder - uden at det påvirker din hverdag.

  Invisalign København

  Afspil video

  Sådan virker
  – Invisalign

  Som nævnt er Invisalign usynlige skinner, der fungerer ligesom tandbøjler. De designes specielt til dig og dine behov, og udskiftes cirka hver anden uge. Derved retter de stille og roligt dine tænder, indtil du opnår dit ønskede resultat.

  En behandling med Invisalign starter altid med et besøg i vores klinik i Rødovre ved København, hvor vi tager en snak med dig angående dine forventninger til resultatet.

  I samme ombæring scanner og undersøger vi dine tænder, så vi kan sammensætte et behandlingsforløb, der passer til lige netop dine behov for tandregulering. Med udgangspunkt i scanningen får vi fremstillet et sæt Invisalign-tandbøjler.

  Herefter foregår det meste af behandlingen hjemme hos dig selv, på din arbejdsplads eller hvor du nu befinder dig i din hverdag. Hver eller hver anden uge skifter du til en ny bøjle, som lige så stille retter dine tænder. Undervejs i behandlingsforløbet kommer du til kontrol på klinikken cirka hver 8. uge, hvor vi tjekker, at alt forløber som planlagt.

  Behandlingstiden er forskellig fra person til person, og derfor kan du ikke regne med samme behandlingstid, som du måske kender andre, der har fået foretaget behandlingen. En tandregulering med Invisalign tager som regel 6-18 måneder afhængigt af dine tænder.

  Da Invisalign-tandbøjlerne er aftagelige, bestemmer du i teorien selv behandlingens varighed, og en af fordelen ved skinnerne er, at de kan tages ud, hvis du skal noget, og ikke ønsker at have dem på. Dog anbefaler vi, at du bruger Invisalign 20-22 timer i døgnet, hvis du vil opnå de bedste og mest effektive resultater.

  Derudover skal de tages ud, når du spiser og børster tænder.

  Hvem kan bruge Invisalign?

  Invisalign kan bruges til både mindre og større problemer med tandstilling, og behandlingen henvender sig ligeledes til en bred målgruppe – herunder patienter med underbid, dybt bid, åbent bid, krydsbid samt mellemrum mellem tænderne og for tætsiddende tænder.

  Når du besøger vores klinik ved København, vil vi altid kunne skræddersy et forløb med udgangspunkt i din aktuelle problemstilling. Vi har stor erfaring med individuel behandling hos Rødovre Tandlægerne, og du er ligeledes sikret et forløb med Invisalign, som passer til dine behov. Vi har hjulpet mange danskere med at få deres drømmesmil, og allerede ved første konsultation afgør vi, om Invisalign er den rette metode til at hjælpe med din tandregulering.

  Vi lægger vægt på individuel rådgivning og behandling

  Hverdagen med Invisalign

  Foruden det diskrete og næsten usynlige udseende er fordelen ved Invisalign, at du kan tage den ud efter behov. Du kan sagtens drikke med skinnerne i munden, men du kan med fordel tage dem ud, når du spiser. Du skal naturligvis også tage dem ud, når du børster tænder.

  Du bør skylle skinnerne efter måltider og i forbindelse med de daglige tandbørstninger.

  De fleste patienter er meget tilfredse med Invisalign, fordi behandlingen har minimal indflydelse på deres udseende og hverdag og kan foregå på deres betingelser. Samtidigt er systemet særdeles effektivt og præcist, da hver eneste skinne bliver fremstillet til den enkelte patients unikke tandsæt og behov.

  Disse tandstillinger kan vi
  behandle med Invisalign:

  Hvad koster Invisalign?

  Læs mere >>

  Hvad koster Invisalign?

  Prisen på tandregulering med Invisalign er individuel og afhænger af, hvor mange bøjler der skal benyttes til at rette dine tænder til. Ved din første konsultation kommer vi typisk med et prisoverslag på behandlingen, samt en tandreguleringsplan, så du ved, hvad du skal betale, og hvad du betaler for. Typisk koster en tandregulering med Invisalign mellem 20.000 og 40.000 kroner.

  finansieret din tandregulering

  Læs mere >>

  finansieret din tandregulering

  Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at følge dine drømme. Derfor tilbyder vi finansiering af din tandregulering.

  Behandlingsforløb med Invisalign kort opsummeret

  Første konsultation: Vi foretager en vurdering af, hvorvidt Invisalign er en mulighed for dig. Derefter udarbejder vi en behandlingsplan for dit forløb, så du ved, hvad der kommer til at foregå, samt laver et prisoverslag. Der tages røntgen og aftryk af dine tænder, som skal bruges til den senere fremstilling af bøjlerne.
  Du modtager dine tandbøjler og begynder at benytte dem 20-22 timer om dagen. Invisalign-bøjlerne skiftes cirka hver eller hver anden uge efter aftale med tandlægen. Undervejs i behandlingen kommer du til tjek på klinikken cirka hver 8. uge. Derved får vi tjekket, at tænderne regulerer sig, som vi ønsker, og at alt forløber, som det skal.

  Til sidst når du dit ønskede slutresultat. Derefter skal dette bare vedligeholdes, hvilket sker enten ved en natskinne, eller du får sat en tynd metaltråd på bagsiden af dine tænder. Metaltråden holder tænderne på plads, så de ikke har mulighed for at rykke på sig.
  Undervejs i processen står vi selvfølgelig altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål eller andet.

  Tandlægeklinik i hjertet af Rødovre

  Du finder klinikken på Tårnvej 151, 2610 Rødovre