Har du lige flækket din tand?

Det er afgørende at kontakte din tandlæge eller tandlægevagten omgående, hvis du har oplevet en flækket eller knækket tand. Hurtig behandling er nødvendig for at forhindre mulig betændelse i såret. Der er også en chance for, at din tand kan reddes, hvis den er blevet slået ud i ét stykke og opbevares i vand.

Ring derfor ned til vores reception eller få en tid. Vi holder til i centrum af Rødovre.

Information omkring en flækket tand

Hvordan behandles en flækket tand?

Når en tand er flækket, er hurtig handling vigtig. Tandlægen vil først forsøge at genplacere den, uanset om det er en for- eller kindtand. Dette kræver akut behandling ved tandlægen.

Hvis den flækket tand stadig er fast i munden, men beskadiget, kan tandlægen udføre en rodbehandling for at fjerne nervevæv og styrke tanden med en tandkrone. Mindre skader i den øverste del af tanden kan repareres med en tandfyldning.

Hvis der er kun en flig brækket af eller skaden er mindre, vil tandlægen genopbygge tanden med plast og krone for at styrke den.

Hvis tanden ikke kan reddes, er der flere muligheder, inklusive tandimplantater, tandproteser, stifttænder og tandbroer, afhængigt af din situation.

Muligheder, hvis din tand ikke kan reddes:

  • Tandimplantat
  • Tandprotese
  • Stifttand (hvis rødderne er sunde)
  • Tandbro (hvis sunde tænder er tilstede på begge sider af den mistede tand/tænder).

Priser og betalingsmuligheder:

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til behandlingen baseret på din dækningsgrad.

Udfyld formularen og Bliv kontaktet

Tandeftersyn

Hos os behandler vi andre, som vi selv vil behandles. Uanset din situation, skal du føle dig tryg ved at komme hos os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Når du bestiller tid hos os, kan du trygt fortælle os om din tandlægeskræk, på den måde kan vi sammen arbejde med at vende frygten.

Tandplejerens 3 bedste råd:

  1. Undgå syreholdige drikkevarer.
  2. Husk tandtråd.
  3. Børst dine tænder 2 gange dagligt med fluorholdig tandpasta.

Om Rødovre Tandlægerne

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje. 

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5
Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Har du spørgsmål?