Fordele ved tandregulering med usynlig bøjle

Der er mange fordele ved få en tandregulering med den usynlige bøjle, der er bedre kendt som Invisalign.For det første er behandlingen smertefri, og du vil derfor ikke opleve ubehag ved at gå med tandskinnen. Derudover er Invisalign kendt for sit diskrete udseende og kaldes den usynlige bøjle. Du slipper på den måde for at bruge den velkendte metalbøjle i munden, som kan være ret generende og skæmme udseendet. Den usynlige og aftagelige bøjle er fremstillet specielt til dine tænder, så den er behagelig at have på og ikke generer dig i din dagligdag.

Nem og smertefri tandregulering
Tandregulering med Invisalign er en udbredt og anerkendt behandlingsform, da den er smertefri, og fordi du som patient kan leve et normalt liv uden at skulle bekymre dig om kosmetiske gener. Bøjlen er nem at tage ud, så du kan nyde den mad, du elsker uden begrænsninger. Du vil altså ikke være begrænset af ”togskinner” i munden. Behandlingsplanen for tandregulering med en usynlig bøjle udarbejdes med stor præcision, så du vil ikke opleve ubehag i forbindelse med tandreguleringen med invisalign, fordi du får udleveret en serie af skinner, som nænsomt retter dine tænder, indtil de er i den ønskede position.

Opnå et godt resultat
Tandregulering med den usynlige bøjle retter skæve tænder effektivt og giver et flot resultat. Bøjlen er udviklet således, at du selv styrer og udskifter bøjlen løbende i behandlingsforløbet, derfor har du som patient en stor frihed i forbindelse med tandreguleringsbehandlingen. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du bærer bøjlen mere eller mindre hele tiden, gerne 20-22 timer i døgnet.

Har du spørgsmål?