Få hvidere tænder - Tandblegning

Tandblegning er en æstetisk tandbehandling, man laver et sæt skinner som kun passer til dit tandsæt, de kan bruges igen og igen. Man lægger så blegegel i skinnerne, som man bliver instrueret til og der vil det så have sin effekt.

Proceduren gentages over nogle dage/uger. Herved kan man få sine tænder meget mere hvide. Instruktion og den individuelle skinne skal du have din tandlæge til at hjælpe dig med, så der ikke kommer skade på tænder eller tandkød.

Ring derfor til vores tandklinik i centrum af Rødovre, for at høre mere.

Information omkring tandblegning

Hvor hvide vil mine tænder blive?
Resultatet af din tandblegning afhænger af din tænders oprindelige farve, før de blev misfarvet.

Din behandler vil snakke med dig om forventede resultater, i forhold til den klinikblegning, der passer bedst til din individuelle situation.

Hvad koster det at få hvidere tænder?

Prisen på tandblegning kan varierer imellem 2.000-4.000 kr.
For at få en præcis pris, skal du ned i klinikken til en konsultation.

Kontakt os igennem vores kontaktformular eller ring ind til vores reception.

Udfyld formularen og Bliv kontaktet

Tandeftersyn

Hos os behandler vi andre, som vi selv vil behandles. Uanset din situation, skal du føle dig tryg ved at komme hos os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Når du bestiller tid hos os, kan du trygt fortælle os om din tandlægeskræk, på den måde kan vi sammen arbejde med at vende frygten.

Tandplejerens 3 bedste råd:

  1. Undgå syreholdige drikkevarer.
  2. Husk tandtråd.
  3. Børst dine tænder 2 gange dagligt med fluorholdig tandpasta.

Om Rødovre Tandlægerne

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje. 

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5
Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Har du spørgsmål?