Hvordan foregår tandregulering
med Invisalign?

Kontakt os for en
uforpligtende samtale →

Hvordan foregår tandregulering
med Invisalign?

Tandregulering med Invisalign er en behandlingsform, der retter dine tænder med en form for gennemsigtig bøjle. Du slipper dermed for at bruge den velkendte metalbøjle, der er bedre kendt som ”togskinnen”.
Tandregulering med Invisalign giver en diskret og smertefri behandling, hvor du har mulighed for at tage den usynlige bøjle ud, når du fx skal spise eller børste tænder. Tandregulering med Invisalign foregår med en tynd og usynlig bøjle fremstillet i gennemsigtig plastik. Tandlæger og patienter betegner den oftest som en slags tandbeskytter.

Hvordan ser et typisk behandlingsforløb med Invisalign ud?

Med den nyeste teknologi inden for tandregulering kan vi hos Rødovre Tandlægerne scanne dine tænder og lave en 3D model med det samme, så du kan få en fornemmelse af behandlingens resultat allerede ved første besøg. Du får fremstillet en 3D animationsvideo, hvori der er en vurdering af behandlingsforløb, behandlingsplan og det forventede resultat. Du skal i forbindelse med invisalign behandlingen komme til kontrolbesøg hver 8. uge, så tandlægen kan se, hvordan behandlingen går. Til kontrollen får du udleveret en ny serie af invisalign bøjler, som du skal bruge indtil den næste kontrol, der fortsat vil rykke dine tænder på plads.

Hvor langt er behandlingsforløbet?

En tandregulering med Invisalign varer mellem 6 og 18 måneder afhængigt af hvor meget dine tænder skal reguleres. Du styrer selv behandlingen, da du selv skal skifte til en ny bøjle cirka hver 14. dag. Du får udleveret en serie af bøjler i forbindelse med din behandlingsplan. Under behandlingsforløbet skal du til kontroltjek hver 8. uge for at få nye udleveret nye bøjler. Hver bøjle regulerer tænderne en lille smule på kontrolleret vis. Du kan læse mere om behandlingen her.
1
Års erfaring
1
Søde medarbejdere
1 %
Tilfredshedsgaranti

Når tandudtrækning er nødvendigt

Læs Rødovre Tandlægernes anmeldelser på Google

Rødovre Tandlægerne har 5,0 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.
Thomas Gosvig
Thomas Gosvig
1 år siden
Læs mere
Vesile Cetinkaya
Vesile Cetinkaya
1 år siden
Læs mere
Den bedste tandlæge
Sascha Skydsgaard 1 review
Sascha Skydsgaard 1 review
2 år siden
Læs mere
Rigtig god behandling og er super glad for mit resultat med invisalign!
Angelita Lopez
Angelita Lopez
2 år siden
Læs mere
Jeg kom for sent for min aftalt, men jeg blevet modtag med et smil. De er meget professionelle. Lars er meget flink
Martin Flor Rosendal
Martin Flor Rosendal
2 år siden
Læs mere
Fantastisk god behandling - intet mindre 😊👍
Lenore Rosendal
Lenore Rosendal
2 år siden
Læs mere
Kan helt klart anbefale Rødovre Tandlægerne! Dygtige og søde folk som gør en ekstra indsats for klienterne. Jeg er SÅ glad for de resultater jeg har fået med invisalign!
Kjeld Andersen
Kjeld Andersen
1 år siden
Læs mere
Super søde og dygtige 👍😜👌har haft Mette i flere årtider og Lars i et par år. De er simpelthen bare nogle rigtig gode tandlæger 👍😜👌
Susanne Skovgaard Jensen
Susanne Skovgaard Jensen
6 måneder siden
Læs mere
Hvis du søger en ny tandlæge, så kan Rødovre Tandlægerne varmt anbefales! 😊Her møder man det sødeste og dygtigste team. Jeg trådte gennem døren som ny patient for et år siden, med tænder der trængte til kærlig behandling. Operativ fjernelse af visdomstand, rodbehandling, krone og plastfyldninger - det hele klarede tandlæge Lars Paulsen og teamet til perfektion. Jeg har altid følt mig 100% tryg under alle behandlinger og aldrig mærket nogen form for smerte. Farvel til tandlægeskræk 😊 Efter Invisalign-behandling og tandblegning har jeg nu fået det fineste smil. Kæmpe tak til Rødovre Tandlægerne!
Tidligere
Næste

Vi lægger vægt på individuel rådgivning og behandling

Tandlægeklinik i hjertet af Rødovre

Du finder klinikken på Tårnvej 151, 2610 Rødovre