Invisalign behandling

Med en Invisalign behandling er du sikret et skræddersyet forløb med udgangspunkt i lige netop dine behov for tandregulering. 

Invisalign-bøjlen af aftagelig og er med sit gennemsigtige design yderst diskret – og til minimalt besvær. Hos Rødovre Tandlægerne har vi stor erfaring med tandregulering og Invisalign behandlinger, og du er ligeledes garanteret kvalitet fra start til slut i forløbet.

Når du kontakter os med et ønske om en Invisalign behandling, vil vi invitere dig til et besøg i klinikken, så vi i fællesskab kan sammensætte en unik behandlingsplan. I forbindelse med besøget vil vi tage en snak med dig vedrørende dine forventninger og ønsker til forløbet og resultatet. 

Invisalign behandling – konsultation

Konsultationen har desuden til formål at afgøre, om du er egnet til en Invisalign behandling. Eller om dine tandstillingsfejl bedre kan løses med andre former for tandregulering.

Hvis vi vurderer, at vi kan rette dine tænder med en Invisalign behandling, tager vi billeder og røntgenfotografier af dine tænder, samt foretager en digital scanning af dit tandsæt med henblik på at kunne udarbejde en personlig behandlingsplan.

Med udgangspunkt i dine behov og de informationer, vi har indsamlet under konsultationen. Får vi fremstillet et sæt Invisalign-bøjler, der passer til dine tænder.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5

Få lige tænder med usynlig bøjle

Afspil video

Behandlingens varighed

En tandregulering med Invisalign varer typisk mellem 6 og 18 måneder – afhængigt af dine tænder. En særlig fordel ved Invisalign behandlingen er, at vi fremstiller en 3D animationsvideo, som giver dig et overblik over forløbet og dets varighed samt en vurdering af det endelige resultat. 

Dermed kan du allerede få en fornemmelse for det endelige udfald med udgangspunkt i oplysningerne om dine tænder, allerede inden behandlingen er gået i gang. Det er en fordel, da det giver mere vished omkring forløbet – og ikke mindst gåpåmod til at vedligeholde behandlingen.

Selve behandlingen

Hovedparten af en Invisalign behandling foregår uden for klinikken – altså dér hvor du befinder dig i din dagligdag. Du skal dog komme til kontrol cirka hver 8. uge, så vi kan holde øje med behandlingen og udlevere en ny serie af Invisalign-bøjler, der svarer til dit aktuelle behov i behandlingsforløbet. 

Foruden de regelmæssige kontrolbesøg styrer du i høj grad selv behandlingen, og du bestemmer i teorien selv, hvor ofte du vil bære bøjlen. Du er dog sikret de bedste og hurtigste resultater, hvis du bærer skinnerne 20-22 timer i døgnet i forbindelse med din Invisalign behandling.

Undervejs i behandlingen skal du skifte til nye Invisaling-skinner i takt med, at din tandstilling ændrer sig. I gennemsnit skal du tage et nyt sæt skinner i brug hver anden uge.

Dagligdagen I forbindelse med behandlingen

Da skinnerne er meget diskrete og skånsomme, oplever de fleste patienter meget begrænsede gener i forbindelse med en tandregulering med Invisalign. Du kan nemt tage skinnerne ud i situationer, hvor du ikke ønsker at have dem i – eksempelvis i forbindelse med måltider.

Du kan sagtens drikke med skinnerne i munden, men du skal tage dem ud under tandbørstning, og skylle dem efter du har spist og børstet tænder. En anden fordel ved Invisalign behandling er, at du kan se resultater undervejs.

Hver skinne retter tænderne cirka 0,3 mm, og som forløbet skrider frem, vil du kunne se, hvordan dine tænder langsomt men sikkert bliver skubbet ind i den ønskede position, indtil dit smil ser ud, som du drømte om før behandlingen.

Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Har du spørgsmål?