Invisalign Kampagne

Spar 5.000 kr. på Invisalign behandling fra d. 16 april til d. 16 maj. 

Invisalign er en usynlig bøjle, der specialfremstilles til dit unikke tandsæt og behov. Med Invisalign kan du effektivt få rettet dine tænder og dermed opnå en flot tandstilling – uden at det påvirker din hverdag.

Brug koden RT10 når du skriver eller ringer til os

Betingelser for at spare 5.000 kr. på behandlingen

* Kampagnen kan ikke kombineres med andre kampagner.

* Husk at notere RT10 når du skriver eller ringer til os.

* Tilbuddet gælder frem til d. 16/05

Invisalign behandling

Hovedparten af en Invisalign behandling foregår uden for klinikken – altså dér hvor du befinder dig i din dagligdag. Du skal dog komme til kontrol cirka hver 8. uge, så vi kan holde øje med behandlingen og udlevere en ny serie af Invisalign bøjler, der svarer til dit aktuelle behov i behandlingsforløbet. 

Foruden de regelmæssige kontrolbesøg styrer du i høj grad selv behandlingen, og du bestemmer i teorien selv, hvor ofte du vil bære bøjlen. Du er dog sikret de bedste og hurtigste resultater, hvis du bærer skinnerne 20-22 timer i døgnet i forbindelse med din Invisalign behandling.

Undervejs i behandlingen skal du skifte til nye Invisalign-skinner i takt med, at din tandstilling ændrer sig. I gennemsnit skal du tage et nyt sæt skinner i brug hver anden uge.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5

Få lige tænder med usynlig bøjle

Invisalign er et gennemtænkt produkt, som bare virker. Tøv ikke med at ringe og spørge, hvis du ønsker et tilbud på tandregulering med den usynlige bøjle – det er helt uforpligtende. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få lige tænder med usynlig bøjle, kan du læse mere på Invisaligns hjemmeside. 

Afspil video

Disse tandstillinger behandler vi med Invisalign

Invisalign - konsultation

Når du kontakter os med et ønske om en Invisalign behandling, vil vi invitere dig til et besøg i klinikken, så vi i fællesskab kan sammensætte en unik behandlingsplan. 

I forbindelse med besøget vil du høre mere om dine muligheder for behandling og om det forventede resultat.

Konsultationen har desuden til formål at afgøre, om du er egnet til en Invisalign behandling, eller om dine tandstillingsfejl bedre kan løses med andre former for tandregulering.

Hvis vi vurderer, at vi kan rette dine tænder med en Invisalign behandling, tager vi billeder og røntgenfotografier af dine tænder, samt foretager en digital scanning af dit tandsæt med henblik på at kunne udarbejde en personlig behandlingsplan.

Med udgangspunkt i dine behov og de informationer, vi har indsamlet under konsultationen, får vi fremstillet et sæt Invisalign bøjler, der passer til dine tænder.

Hvad er prisen for Invisalign behandling

Prisen på tandregulering med Invisalign er individuel og afhænger af, hvor mange bøjler der skal benyttes til at rettet dine tænder til.

Ved din første konsultation kommer vi med et prisoverslag på hvad din Invisalign behandling koster, samt en tandreguleringsplan, så du ved, hvad du skal betale, og hvad du betaler for.

Book tid herunder for en gratis Invisalign konsultation. 

Behandling med Invisalign – før og efter

De fleste patienter er meget tilfredse med Invisalign, hvor de opnår optimale resultater med deres tandregulering. Behandlingen har minimal indflydelse på deres udseende og hverdag, da det er en diskret behandling uden ubehag, der kan foregå på deres betingelser.

Fakta om Invisalign

En tandregulering med Invisalign varer typisk mellem 6 og 18 måneder afhængigt af dine tænder. Behandlingstiden er forskellig fra person til person, og derfor kan du ikke regne med samme behandlingstid, som du måske har hørt fra andre, der har fået foretaget behandlingen.

Invisalign bøjlen har et meget diskret udseende. Bøjlen er fremstillet i klar plast og fremstår usynlig i forhold til den klassiske metalbøjle. 

Invisalign bøjlerne er aftagelige, og en af fordelene ved skinnerne er, at de kan tages ud, hvis du skal noget, og ikke ønsker at have dem på. Derudover skal skinnerne tages ud, når du spiser og børster tænder.

Der er minimale fysiske gener ved tandregulering med den usynlige bøjle Invisalign. Bøjlen er fremstillet til dine tænder for en skånsom behandling uden ubehag, og du kan ikke mærke, at du får sat de usynlige bøjler på dine tænder. Dine tænder kan dog blive ømme efter at du har brugt Invisalign et døgns tid, på grund af det pres bøjlen laver på dine tænder.

Invisalign kan bruges til både mindre og større problemer med tandstilling, og behandlingen henvender sig ligeledes til en bred målgruppe – herunder patienter med overbid, underbid, dybt bid, åbent bid, krydsbid samt mellemrum mellem tænderne og for tætsiddende tænder.

Når du besøger vores klinik i Rødovre, vil vi altid skræddersy et forløb med udgangspunkt i din aktuelle problemstilling. Vi har stor erfaring med individuel behandling hos Rødovre Tandlægerne, og du er dermed sikret et forløb med Invisalign, som passer til dine behov.

Vi har hjulpet mange danskere med at få deres drømmesmil, og allerede ved første konsultation afgør vi, om Invisalign er den rette metode til at hjælpe med din tandregulering.

Da skinnerne er meget diskrete og skånsomme, oplever de fleste patienter meget begrænsede gener i forbindelse med en tandregulering med Invisalign. Du kan nemt tage skinnerne ud i situationer, hvor du ikke ønsker at have dem på. 

Du kan sagtens drikke med skinnerne i munden, men du skal tage dem ud under måltider og tandbørstning.

En anden fordel ved Invisalign behandling er, at du kan se resultater undervejs. Hver skinne retter tænderne cirka 0,3 mm, og som forløbet skrider frem, vil du kunne se, hvordan dine tænder langsomt men sikkert bliver skubbet ind i den ønskede position, indtil dit smil ser ud, som du drømte om før behandlingen.

En behandling med Invisalign starter altid med en konsultation i vores klinik i Rødovre ved København, hvor vi foretager en vurdering af, hvorvidt Invisalign er en mulighed for dig.

Vi tager en snak med dig angående dine forventninger til resultatet, samt scanner og undersøger dine tænder, så vi kan lave et prisoverslag og sammensætte et behandlingsforløb, der passer til lige netop dit behov for tandregulering. Med udgangspunkt i scanningen får vi fremstillet et sæt Invisalign tandbøjler.

Du modtager dine usynlige tandbøjler, og begynder at benytte dem 20-22 timer om dagen. Herefter foregår det meste af behandlingen hjemme hos dig selv, på din arbejdsplads eller hvor du nu befinder dig i din hverdag.

Hver eller hver anden uge skifter du til en ny bøjle, som lige så stille retter dine tænder. Undervejs i behandlingsforløbet kommer du til kontrol på klinikken cirka hver 8. uge, hvor vi tjekker, at tænderne regulerer sig, som vi ønsker, og at alt forløber, som det skal.

Til sidst når du dit ønskede slutresultat. Derefter skal dette bare vedligeholdes, hvilket sker enten ved en natskinne, eller du får sat en tynd metaltråd på bagsiden af dine tænder. Metaltråden holder tænderne på plads, så de ikke har mulighed for at rykke på sig.

Undervejs i processen står vi selvfølgelig altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål eller andet.

Det er nemt at vedligeholde din Invisalign bøjle. Den bedste måde at rengøre bøjlen på er, at børste og skylle bøjlen i lunkent vand morgen og aften. Du kan anvende Invisalign rengøringskrystaller eller specielle rengøringstabletter for optimal vedligeholdelse.

Det er vigtigt, at du børster tænder efter hvert måltid, inden du sætter din bøjle på tænderne igen, for at opretholde en god mundhygiejne.

Invisalign er usynlige skinner, der fungerer ligesom tandbøjler. De designes specielt til dig og dine behov, og udskiftes cirka hver anden uge. Derved retter de stille og roligt dine tænder, indtil du opnår dit ønskede resultat. 

En særlig fordel ved Invisalign behandlingen er, at vi fremstiller en 3D animationsvideo, som giver dig et overblik over forløbet og dets varighed samt en vurdering af det endelige resultat.

Dermed kan du få en fornemmelse for det endelige udfald med udgangspunkt i oplysningerne om dine tænder, allerede inden behandlingen er gået i gang. Det er en fordel, da det giver mere vished omkring forløbet – og ikke mindst gåpåmod til at vedligeholde behandlingen.

Da Invisalign tandbøjlerne er aftagelige, bestemmer du i teorien selv behandlingens varighed, og en af fordelene ved skinnerne er, at de kan tages ud, hvis du skal noget, og ikke ønsker at have dem på. Dog anbefaler vi, at du bruger Invisalign 20-22 timer i døgnet, hvis du vil opnå de bedste og mest effektive resultater.

Derudover skal tandbøjlerne tages ud, når du spiser og børster tænder.

Hvorfor vælge Rødovre Tandlægerne?

Vi er 3 erfarne og dygtige tandlæger, som sørger for, at du føler dig tryg, når du skal til tandlæge, og går herfra med en positiv oplevelse. Vi lægger stor vægt på, at du får en smertefri, professionel samt positiv oplevelse, når du besøger vores hyggelige klinik i Rødovre. 

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje.

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Vil du kontaktes?

Har du spørgsmål?