Få lavet porcelænsfacade / veneer i Rødovre

Drømmer du om et smukt og holdbart smil? Porcelænsfacader, også kendt som veneers, kan være løsningen for dig. I Rødovre tilbyder vi professionelle behandlinger, der forbedrer dine tænders æstetik og funktion. Vores erfarne tandlæger bruger avancerede teknikker og materialer af høj kvalitet for at sikre dig et naturligt og langtidsholdbart resultat.

Kontakt os i dag for en konsultation og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det smil, du altid har ønsket dig.

Hvad er en procelænsfacade / Veneer?

En porcelænsfacade er en tynd skal, der placeres på forsiden af tanden for at forbedre dens udseende. Facaderne fremstilles af porcelæn, som er både stærkt og naturtro. De kan korrigere misfarvninger, skævheder og andre kosmetiske problemer.

Denne behandling er populær, fordi den giver et smukt og naturligt udseende, samtidig med at den er skånsom mod dine egne tænder.

ER PORCELÆNSFACADER NOGET FOR DIG?

Hvis du er utilfreds med dit smil, kan porcelænsfacader være en god løsning. De kan forbedre tændernes form, farve og alignment, hvilket kan give dig øget selvtillid. Behandlingen er velegnet til både mindre og større kosmetiske forbedringer.

Tal med en tandlæge for at finde ud af, om porcelænsfacader er den rette løsning for dig.

HVAD ER PRISEN PÅ EN PORCELÆNSFACADE / VENEER?

Prisen på porcelænsfacader varierer afhængigt af kompleksiteten af din behandling og antallet af facader, du har brug for. Generelt kan du forvente, at priserne ligger mellem 3.000 og 6.000 kroner pr. facade.

En grundig konsultation med en tandlæge vil give dig en præcis pris baseret på dine individuelle behov og ønsker

Udfyld formularen og Bliv kontaktet

Tandeftersyn

Hos os behandler vi andre, som vi selv vil behandles. Uanset din situation, skal du føle dig tryg ved at komme hos os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Når du bestiller tid hos os, kan du trygt fortælle os om din tandlægeskræk, på den måde kan vi sammen arbejde med at vende frygten.

Tandplejerens 3 bedste råd:

  1. Undgå syreholdige drikkevarer.
  2. Husk tandtråd.
  3. Børst dine tænder 2 gange dagligt med fluorholdig tandpasta.

Om Rødovre Tandlægerne

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje. 

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5
Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Har du spørgsmål?