Smerter eller knækket tand?

Går du med smerter eller ondt i tænderne, så står vi klar til at hjælpe dig. Smerter eller ondt i tænderne kan både være seriøst eller ingen ting, men hos os kan vi få svar på hvor smerterne kommer fra.

Smerter eller ondt i tanden, forsvinder sjældent af sig selv, derfor er det vigtigt at tale med en tandlæge eller tandplejer for at finde årsagen til smerterne.

Har du flækket eller knækket din tand, så ring ned og få en tid. Så undersøger vi hvor slemt det er og hvad der skal til for at hjælpe dig.

Årsager til ondt i tænderne

Stress kan give ondt i tænderne

Når du oplever stress, påvirker det hele din krop, inklusiv dine tænder. Det kaldes også for ”At bide tænderne sammen”.

Smerter og ondt i overmunden

Hvis du oplever smerter i begge sider af overkæben, kan det være andet end tandproblemer som årsagen. Hvis du derimod kun har smerter i den ene side, er det et muligt tegn på tandproblemer.

Smerter i kæbe og tinding

Skarpe smerter i kæben som strækker sig op mod tindingen kan indikere tænderskæren eller at du bider tænderne sammen i løbet af dagen. Tag en pause og overvej om du har det for travlt.

Forstuvet kæbe

Kæbeleddet fungerer ligesom andre led og kan blive øm. Ved forstuvning anbefales skånekost og at undgå anstrengelse af kæben.

Udfyld formularen og Bliv kontaktet

Tandeftersyn

Hos os behandler vi andre, som vi selv vil behandles. Uanset din situation, skal du føle dig tryg ved at komme hos os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Når du bestiller tid hos os, kan du trygt fortælle os om din tandlægeskræk, på den måde kan vi sammen arbejde med at vende frygten.

Tandplejerens 3 bedste råd:

  1. Undgå syreholdige drikkevarer.
  2. Husk tandtråd.
  3. Børst dine tænder 2 gange dagligt med fluorholdig tandpasta.

Om Rødovre Tandlægerne

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje. 

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5
Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Har du spørgsmål?