Hvad er en tandbro?

En tandbro er en tandprotese, der bruges til at erstatte manglende tænder. Den består normalt af en eller flere kunstige tænder, der er fastgjort til de tilstødende naturlige tænder eller tandimplantater.

Formålet med en tandbro er at genskabe tandsættets funktionalitet og udseende ved at erstatte de manglende tænder og forhindre tændernes skift i position. Kunne du tænke dig at høre mere, så kontakt vores klinik i centrum af Rødovre.

Information omkring tandbroer

HVORNÅR ANVENDES EN TANDBRO? En tandbro bruges, når tænder mangler, og omkringliggende tænder er beskadigede eller har store plomberinger.

TANDKRONE OG TANDBRO – HVAD ER FORSKELLEN? En krone beskytter en del af en tand, mens en tandbro erstatter helt manglende tænder.

HVAD SKAL MAN VÆLGE? Valget mellem tandbro eller implantat afhænger af individuelle faktorer og kræver en konsultation med tandlægen.

FÅ EN NATURTRO TANDBRO Naturtro tandbroer er tilgængelige, der ser ud som naturlige tænder og giver normal tyggefunktion.

HVORDAN FREMSTILLES TANDBROEN? Tandbroer fremstilles oftest i en kombination af materialer som guld og porcelæn eller ren keramik.

HVOR LANG TID HOLDER EN BRO? Broens levetid afhænger af bropillernes styrke, mundhygiejne og antallet af naturlige tænder, der kan aflaste den.

FORSKELLIGE TYPER TANDBROER Støttetandbroer, extensionstandbroer og svævetandbroer er forskellige typer tandbroer tilpasset forskellige tandsituationer.

Udfyld formularen og Bliv kontaktet

Tandeftersyn

Hos os behandler vi andre, som vi selv vil behandles. Uanset din situation, skal du føle dig tryg ved at komme hos os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Når du bestiller tid hos os, kan du trygt fortælle os om din tandlægeskræk, på den måde kan vi sammen arbejde med at vende frygten.

Tandplejerens 3 bedste råd:

  1. Undgå syreholdige drikkevarer.
  2. Husk tandtråd.
  3. Børst dine tænder 2 gange dagligt med fluorholdig tandpasta.

Om Rødovre Tandlægerne

Hos Rødovre Tandlægerne vægter vi den personlige relation til vores patienter højt. I vores øjne er det afgørende, at du føler, at der bliver lyttet til dine ønsker, og at du føler dig 100 % tryg, hvis vi skal kunne tilbyde en langsigtet og optimal tandpleje. 

Derfor bliver du behandlet, som vi selv vil behandles, når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, og alle behandlinger er baseret på dialog. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt på forhånd.

Vores kunder siger:

De er alle bare så søde, de lytter til en, samtidig med de er ærlige men på en meget anerkendende måde. Jeg nyder at tage til tandlægen hos Rødovre tandlægerne. Tandplejerne er så venlige og tandlægen har en god humor. 

4.7/5
Åbningstider

Vi holder åbent i klinikken alle hverdage. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Kontakt klinikken for mere information, samt tidsbestilling.

Tryghed hele vejen igennem

Når du vælger os som din foretrukne tandlæge i Rødovre, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.

Gratis parkering

Som patient kan du benytte vores 1 times gratis parkering foran klinikken. Derudover går buslinje 7A, 200S, 13 og 161 lige til døren.

Finansiering af behandlinger

Hos os skal det ikke være økonomien, som forhindrer dig i at passe godt på dine tænder. Derfor tilbyder vi finansiering af dine tandbehandlinger.

Har du spørgsmål?