Hvad er Invisalign?

Kontakt os for en
uforpligtende samtale →

  Hvad er
  Invisalign?

  Invisalign er en gennemsigtig bøjle, der på skånsom vis regulerer dine tænder, så skævheder og strittende tænder udlignes.
  Invisalign er en nærmest usynlig måde at rette tænder på, som fungerer ved, at du benytter en gennemsigtig tandskinne hver dag, der hjælper dine tænder ind i den ønskede position. Invisalign beskrives og forklares bedst som en usynlig bøjle, du bruger mellem 6-18 måneder afhængigt af dit behov for tandregulering.

  Hvordan foregår behandlingen?

  Du får en behandlingsplan inden start af behandlingen med Invisalign, som bliver lavet specielt til dig på baggrund af grundige undersøgelser af dine tænder. Dette gøres med en avanceret 3D computer-billedbehandlingsteknologi. Når dette er gjort, specialdesignes og fremstilles en række gennemsigtige skinner, som passer til dine tænder, så tænderne under behandlingsforløbet kan rykke sig lidt ad gangen.

  Hvordan fungerer invisalign?

  Invisalign behandlingen foregår med hjælp af en serie af usynlige bøjler, som du får udleveret i forbindelse med din behandlingsplan. Rødovre Tandlægerne anbefaler, at du har bøjlen på i minimum 20-22 timer i døgnet. Invisalign bøjlen rykker langsomt og kontrolleret tænderne til den ønskede position, fordi du løbende i behandlingsforløbet udskifter din Invisalign bøjle. Det er derfor bestemte tænder, der rykker sig. Alt dette bliver planlagt i konsultationsfasen, hvor der laves en behandlingsplan til dig. Du kan læse mere om invisalign behandling her.
  FOKUS PÅ TRYGHED, OMSORG OG SERVICE

  Kan man se bøjlen?

  Tandreguleringen foregår med en såkaldt usynlig bøjle, der er lavet af plastik, og derfor kan man næsten ikke se den. Med en usynlig bøjle undgår du meget af ubehaget og usikkerheden ved at have en normal metalbøjle, bedre kendt som ”togskinner”. Invisalign er en diskret metode til at foretage en tandregulering af dine tænder.
  Lars og Mette - Mød holdet - Rødovretandlægerne

  Lars Paulsen & Mette Langhoff

  1
  Års erfaring
  1
  Søde medarbejdere
  1 %
  Tilfredshedsgaranti

  Hvordan kommer jeg i gang
  med invisalign behandling?

  Er du interesseret i at høre mere om tandregulering med Invisalign, er du velkommen til at kontakte Rødovre Tandlægerne. Vi kan aftale nærmere om en indledende konsultation, hvor du kan få foretaget de nødvendige undersøgelser, inden du får din behandlingsplan.

  Læs Rødovre Tandlægernes anmeldelser på Google

  Rødovre Tandlægerne har 5,0 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.
  Thomas Gosvig
  Thomas Gosvig
  1 år siden
  Læs mere
  Vesile Cetinkaya
  Vesile Cetinkaya
  1 år siden
  Læs mere
  Den bedste tandlæge
  Sascha Skydsgaard 1 review
  Sascha Skydsgaard 1 review
  2 år siden
  Læs mere
  Rigtig god behandling og er super glad for mit resultat med invisalign!
  Angelita Lopez
  Angelita Lopez
  2 år siden
  Læs mere
  Jeg kom for sent for min aftalt, men jeg blevet modtag med et smil. De er meget professionelle. Lars er meget flink
  Martin Flor Rosendal
  Martin Flor Rosendal
  2 år siden
  Læs mere
  Fantastisk god behandling - intet mindre 😊👍
  Lenore Rosendal
  Lenore Rosendal
  2 år siden
  Læs mere
  Kan helt klart anbefale Rødovre Tandlægerne! Dygtige og søde folk som gør en ekstra indsats for klienterne. Jeg er SÅ glad for de resultater jeg har fået med invisalign!
  Kjeld Andersen
  Kjeld Andersen
  1 år siden
  Læs mere
  Super søde og dygtige 👍😜👌har haft Mette i flere årtider og Lars i et par år. De er simpelthen bare nogle rigtig gode tandlæger 👍😜👌
  Susanne Skovgaard Jensen
  Susanne Skovgaard Jensen
  6 måneder siden
  Læs mere
  Hvis du søger en ny tandlæge, så kan Rødovre Tandlægerne varmt anbefales! 😊Her møder man det sødeste og dygtigste team. Jeg trådte gennem døren som ny patient for et år siden, med tænder der trængte til kærlig behandling. Operativ fjernelse af visdomstand, rodbehandling, krone og plastfyldninger - det hele klarede tandlæge Lars Paulsen og teamet til perfektion. Jeg har altid følt mig 100% tryg under alle behandlinger og aldrig mærket nogen form for smerte. Farvel til tandlægeskræk 😊 Efter Invisalign-behandling og tandblegning har jeg nu fået det fineste smil. Kæmpe tak til Rødovre Tandlægerne!
  Tidligere
  Næste

  Vi lægger vægt på individuel rådgivning og behandling

  Tandlægeklinik i hjertet af Rødovre

  Du finder klinikken på Tårnvej 151, 2610 Rødovre