Hvad er Invisalign?

Invisalign er en gennemsigtig bøjle, der på skånsom vis regulerer dine tænder, så skævheder og strittende tænder udlignes.Invisalign er en nærmest usynlig måde at rette tænder på, som fungerer ved, at du benytter en gennemsigtig tandskinne hver dag, der hjælper dine tænder ind i den ønskede position. Invisalign beskrives og forklares bedst som en usynlig bøjle, du bruger mellem 6-18 måneder afhængigt af dit behov for tandregulering.

Hvordan foregår behandlingen?
Du får en behandlingsplan inden start af behandlingen med Invisalign, som bliver lavet specielt til dig på baggrund af grundige undersøgelser af dine tænder. Dette gøres med en avanceret 3D computer-billedbehandlingsteknologi. Når dette er gjort, specialdesignes og fremstilles en række gennemsigtige skinner, som passer til dine tænder, så tænderne under behandlingsforløbet kan rykke sig lidt ad gangen.

Hvordan fungerer invisalign?
Invisalign behandlingen foregår med hjælp af en serie af usynlige bøjler, som du får udleveret i forbindelse med din behandlingsplan. Rødovre Tandlægerne anbefaler, at du har bøjlen på i minimum 20-22 timer i døgnet. Invisalign bøjlen rykker langsomt og kontrolleret tænderne til den ønskede position, fordi du løbende i behandlingsforløbet udskifter din Invisalign bøjle. Det er derfor bestemte tænder, der rykker sig. Alt dette bliver planlagt i konsultationsfasen, hvor der laves en behandlingsplan til dig. Du kan læse mere om invisalign behandling her.

Har du spørgsmål?